x

imali platu od čak 10.000 eura

Pukla tikva! Isplivala mračna tajna voditeljskog para: Jovana i Srđan nisu u dobrim odnosima, a ovo je razlog!

Frka koja je trajala danima i u koju je uvučen i voditelj Filip Čukanović koji je gledaocima televizije poželio "dobro jutro" umjesto poznatog para, kulminirala je prvo viješću da je Predojeviću zabranjen ulazak u televiziju, a potom i saopštenjem Prve. Jovana se ubrzo oglasila, takođe na Instagramu, i napisala: "Kakva televizija, takvo i saopštenje", a zatim otkrila i da je "otkaz dobila preko Instagrama".

Srđan se ranije takođe oglasio i ispričao da mu je u ponedjeljak bilo fizički onemogućeno da uđe u zgradu TV Prva, kao i da je njihov jutarnji program bio duplo gledaniji od ovog koji vodi Filip Čukanović.

Sada je list "Informer" prenio da je Jovana ta koja je navodno nagovorila svog kuma da napuste TV Prva, obećavši mu da će preći na televiziju K1, koja je u vlasništvu njenog supruga Željka Joksimovića.


- Čelni ljudi prve su pobijesnili, jer su Jovana i Srđan u petak napravili skandal. Vrištali su, histerisali i na kraju usmeno dali otkaz. Poslije toga su krenuli da mijenjaju priču, da mole da ih vrate na radna mjesta, međutim menadžment je odlučio da sa njima prekine saradnju. Jovana i Srđan su najplaćenija TV lica u Srbiji. Imaju platu od čak 10.000 eura, četiri mjeseca godišnjeg odmora, a stalno prave probleme. Niko više nije htio da ih trpi - rekao je izvor za pomenuti list.


Isti izvor je dodao i da je Jovana "navukla" Srđana, da je samo ona dobila ponude od televizije Pink i RTS-a, kao i da voditeljski par nije bio u dobrim odnosima.

- Srđan i Jovana već neko vrijeme nisu u dobrim odnosima. Posvađali su se zbog posla. Jovana je stalno kasnila, a Srđan ju je pokrivao. Jedno jutro je odlijepio i nije htio da uđe u studio dok mu se koleginica ne pojavi. Kada je došla raspravljali su se pred cijelom ekipom i od tada su u zategnutim odnosima. Tek su tokom ljetnje pauze spustili loptu i od tog trenutka je Jovana počela da ga ubjeđuje da daju otkaz i odu na K1 - navodi pomenuti izvor.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.