x

Puklo NAJJAČE PRIJATELJSTVO IZ ZADRUGE?! Evo zašto se Kija više ne čuje sa Anom Korać!

Ana Korać i Kristina Kija Kockar bile su najbolje dugarice za vrijeme svog višemjesečenog boravka u rijalitiju koji je oborio sve rekorde gledanosti.

Međutim, kako stoje stvari, bivše učesnice “Zadruge” se više ne druže kao ranije. Ekipa najgledanije emisije o poznatima, “Premijere”, zatekla je Anu na snimanju spota za novu pjesmu Slobodana Radanovića “Nepristojna ponuda”.


Pošto se mogla primijetiti izuzetna bliskost ovo dvoje bivših cimera, premijerna ekipa ih je upitala da li su zajedno. I dok je Koraćeva kao iz topa potvrdno odgovorila, Radanović se kolebao.

“U spotu, možda. Ja sam htio da to bude Ana jer je ona nepristojna ponuda”, naveo je Sloba.


Premijernu ekipu interesovalo je i da li Kija zna da Ana snima spot sa njenim bivšim suprugom i da li joj to smeta.


“Nismo se čule već duže vremena. Naravno da nismo u svađi. Ja svaki dan snimam spotove i nemam vremena”, rekla je Koraćeva.

Ipak, Ana je istakla da je sa njenim i Kristininim prijateljstvom sve u najboljem redu i da se međusobno podržavaju. E, sada, postavlja se pitanje kako to da najboljoj prijateljici nije rekla da snima spot sa njenim mužem. 


(Pink.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, Ovo je obavijestiti javnost da je gospodin Gonzalez Andres, privatni kreditni zajmodavac koji je otvorio financijsku priliku svima koji trebaju bilo kakvu financijsku pomoć. Dajemo zajam po kamatnoj stopi od 2% pojedincima, tvrtkama i tvrtkama pod uvjetima i uvjetima jasnim i razumljivim. Javite nam se danas e-poštom na: ([email protected])