x

Punjač za mobilni umalo došao glave djevojčici (2): Dijete sada živi na aparatima!

Tuga i očaj u kući dvogodišnje djevojčice E. K. iz Zemuna! Svi se mole da preživi nakon što ju je u utorak udarila struja. Ona je trenutno u jako teškom stanju i ljekari na Institutu za majku i dijete u Beogradu ulažu sve napore da preživi.

Roditelji djevojčice proveli su pola noći u bolnici, čekajući da se njihovoj kćerki poboljša stanje. Njen otac opisao nam je agoniju kroz koju su prošli, ali koja i dalje traje.

- To se dogodilo oko 18 sati. Kćerkica je spavala u dnevnoj sobi, a supruga je iskoristila to vrijeme da na brzinu opere sudove. Međutim, ona se probudila i nekako se uhvatila za punjač koji je bio priključen na produžnom kablu i tada ju je udarila struja - kaže N. K. za Srpski telegraf.


Očajni otac ne može da vjeruje da je samo nekoliko sekundi falilo da se izbjegne nesreća jer je on odmah nakon toga ušao u kuću.

- Vratio sam se sa posla. Čim sam ušao u dnevnu sobu vidio sam malecku kako leži na podu. Jedva sam se sabrao od šoka. Brzo sam je podigao i vidio da je bez svijesti. Nekoliko puta sam je ošamario da je povratim jer nisam znao šta joj se desilo, ali ona nikako nije reagovala. Sledio sam se od straha - navodi naš sagovornik.

Kada je shvatio da ju je udarila struja, on se sjetio da kod komšije u dvorištu ima pijeska, pa je sa kćerkicom u naručju otrčao kod njega.


- Stavio sam je u pijesak, ali ona opet nije reagovala. Udar struje je bio prejak za nju. Brzo smo je smjestili u automobil i otišli u Institut za majku i dijete. Ona ni u kolima nije davala znake života - priča otac.

Očajna majka od tuge nije smogla snage da razgovara sa novinarima, pa je ostala u kući da doji najmlađe dijete, dok se u njihovom dvorištu okupio cijeli komšiluk u želji da pomogne nesrećnoj porodici. Ovi roditelji imaju ukupno četvoro djece.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.