x

Putokaz za muškarce, znak za žene - ovo radi dobar ljubavnik

Većina žena sanja o savršenom ljubavniku, ali rijetko koja u startu može da procijeni kakav je muškarac u krevetu.

Međutim, ukoliko naučite da dobro procijenite, situacija bi mogla da vam postane jasna za svega nekoliko provedenih sati u njegovom društvu.

Govor tijela je oduvijek mnogo odavao, kao i određeno ponašanje. Potrebno je samo da "snimate" i upijate njegove poteze. A onda, naravno, i da ih dešifrujete.

Na primjer, ukoliko je fin, pristojan i ljubazan, logično, to govori da je lijepo vaspitan. Međutim, dodiri mogu mnogo toga da vam kažu. Baš kao i činjenica da muškarac ima strpljenje za vas.

Često vas dodiruje

Ovo se ne odnosi na seksualnu konotaciju. Zapravo, muškarci koji žele samo seks sa vama, najčešće će sačekati sa dodirima, sve dok ženu ne odvedu u krevet. 

Pažljivi ljubavnici cijene dodir i van spavaće sobe: dodirne vam ruku dok razgovarate, uhvati vas za struk dok prolazite kraj njega, uhvati vas za ruku dok vam nešto objašnjava i slično - sve ovo su znakovi da će biti pažljiv i detaljan i u postelji.


Drži do finih manira

Ako vam uvijek otvori vrata prije nego što uđete negdje, pridrži vam kaput, pita vas kako ste i kako ste proveli dan, očigledno ste u društvu pravog džentlmena. A to je prilično velika garancija da će i u krevetu biti pravi gospodin.


Nije nervozan i brzoplet

Ako mu je jedino stalo da vas odvuče u krevet, vjerovatno će to željeti da uradi što prije, a samim tim će biti upadljivo nervozan i stalno će vas požurivati. Dečko koji strpljivo čeka da mu date zeleno svjetlo, koji zaista želi da vas upozna, najvjerovatnije će i u krevetu biti strpljiv i nežan ljubavnik.


(B92)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.