QUEEN REAL TRIBUTE - SARAJEVO @Dom Mladih Sarajevo

24.04.2023 20:00

QUEEN REAL TRIBUTE - SARAJEVO @Dom Mladih Sarajevo

Datum: 24/04

Mjesto: Dom Mladih Sarajevo, Sarajevo

QUEEN REAL TRIBUTE STIŽE U SARAJEVO

Jedan od najboljih tribute bendova na svijetu, Queen Real Tribute dolazi u Sarajevo! Bend koji svojim fantastičnim zvukom i energičnim nastupom istinski podsjeća na slavni britanski sastav na čelu s legendarnim Freddiejem Mercuryjem, u Domu mladih nastupiti će 24. aprila 2023. u 20 sati. Ulaznice možete kupiti preko sistema kupikartu.ba, platou Skenderija i u Artikulaciji BKC-a. Cijene ulaznica su 40 KM i 30 KM.

Queen Real Tribute bend nisu samo sjajni glazbenici - oni su veliki obožavatelji grupe Queen koji su svojim glazbenim idolima odlučili odati dostojanstvenu počast tako što su i sami počeli svirati njihove pjesme. Godinama na pozornicama diljem svijeta održavaju uspomenu na jedan od najvećih rock bendova svih vremena i jednog od najvećeg pjevača u povijesti Freddie Mercuryja. Od nastanka pa sve do dana današnjeg, bend je krenuo nizati uspjehe. Tijekom 2007. i 2008. godine održali su brojne koncerte diljem Europe i ubrzo postali jedan od najvećih Queen tribute bendova na svijetu. 2009. godine dobili su brojne inozemne ponude od promotora diljem svijeta što im je donijelo veliku međunarodnu reputaciju. Od 2010. do 2016. godine bend je odsvirao stotine koncerata širom svijeta, u nekim od najvećih dvorana i arena. Samo u Brazilu su odsvirali 70 koncerata tijekom ukupno 4 turneje! Brazilski obožavatelji kažu da su oni "najbolji bend Queen Tribute na svijetu". Jedan od njihovih nastupa kojeg treba izdvojiti je i onaj u ljeto 2012. godine, kad Queen Real Tribute svira na najvećem srpskom festivalu u Beogradu pred više od 60.000 ljudi.

Nakon svih spomenutih uspjeha u desetak godina, bend je odlučio prijeći s Queen tribute benda na sljedeću razinu. Zato su 2017. godine sastavili tribute show „Queen Symphony by Real“. Ova postava se sastoji od simfonijskog orkestra koji broj 42 instrumenta i zbora od 16 ljudi. Produkcija je postigla velik uspjeh i, nakon rasprodanih glazbeno-scenskih spektakla u Beogradu i Zagrebu, nastavili su dalje nastupati pred velikom publikom u Makedoniji, Crnoj Gori, itd… 2018. godine bend je gostovao u Kini gdje su ostavili sjajan dojam te odmah godinu nakon tog koncerta kreću na kinesku turneju. "Volimo te!" - skandirali su kineski fanovi što puno govori o uspješnosti banda i same turneje.

Načinom kako Queen Real Tribute pristupa na pozornici zaradili su status najboljeg Queen tribute benda na svijetu.

Današnji sastav ove grupe čine pjevač Ivan Ristanović, Nenad Bojković na gitari, basist Ivan Đerfi i bubnjar Radoš Ćapin.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.