x

dernek u istanbulu

Rada Manojlović i Aldina Bajić pjevale na proslavi rođendana Miralema Pjanića: Pogledajte snimke!

Bh. reprezentativac i aktuelni igrač turskog Bešikštaša Miralem Pjanić danas slavi 32. rođendan. Sinoć se tim povodom organizovala rođendanska žurka u elitnom istanbulskom hotelu, a kojoj su prisustvovali članovi Miralemove porodice i prijatelji. Bio je ovo povod za okupljanje cijele familije Pjanić, a razlog više je što na isti dan rođendan slavi i Miralemova majka. Inače, za dobar provod i dernek su bile zadužene Rada Manojlović i Aldina Bajić. 


Pjanić je sinoć proslavio svoj 32. rođendan. Miralem je za ovu priliku u Istanbulu, gdje trenutno na posudbi igra za Bešiktaš, okupio svoju porodicu i najbliže prijatelje. Rođendan je obilježila pjesma i to ni manje ni više Rade Manojlović i manje poznate Aldine Bajić.


Rada je za ovu priliku obukla mini haljinu kojom je istakla duge noge, a pretpostavlja se da je njenom pozivu posredovao Haris Berković, koji je već ranije imao priliku da se druži sa Pjanićem. 


Miralemova ljepša polovina Josefa je upravo rođendansku žurku svog nevjenčanog supruga odabrala da putem društvenih mreža pokaže kako će oni postati roditelji po drugi put. Podsjetimo, Miralem i Josefa već imaju sina Edina. Mali dio atmosfere donosimo kroz snimak koji možete pogledati u video klipu iznad. 

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.