x

Rada Manojlović otvorila klub Paradise u Fojnici!

Uistinu spektakularnoj noći prisustvovali su brojni Fojničani, ali i ljubitelji dobre zabave iz drugih gradova. Naime, ovoga petka, 21. aprila klub Paradise je otvorio svoja vrata, a velikom otvorenju je ``kumovala`` Rada Manojlović, koja je nezaboravnim nastupom ``zapalila`` brojnu publiku. 

Club Paradise

Fojnica, Bosnia and Herzegovina

Klub Paradise (ex La Vie)  je na oduševljenje mnogih otvorio svoja vrata. Uz novi menadžment, u renoviranom, sjajnom objektu ubuduće će se spremati vrhunski partiji, te nastupi estradnih zvijezda za pamćenje. Novi ambijent je oduševio sve prisutne, a to što je bilo krcato jasno govori koliko se dugo iščekivao ovaj događaj. 

 

Da ima namjeru da pruži maksimum i pomjeri kvalitet noćnih provoda, klub Paradise je dokazao samim time što je na otvorenju nastupila jedna od najpopularnijih pjevačica estrade Rada Manojlovć. Popularna Rada je totalno raspametila krcat Paradise klub, a vrhunska atmosfera i nevjerovatna količina pozitivne energije je preovladala sve do sitnih sati. Sjajan repertoar popularne pjevačice je učinio svoje - pa se pjevalo horski. Inače, za užarenu atmosferu se dodatno pobrinula i go go plesačica, kao i sjajni efekti.

 

Nema sumnje kako vas u novootvorenom klubu Paradise očekuju mega događaji, koji će vam donijeti pregršt pozitivnih utisaka. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.