x

ne može da trpi

Rada Manojlović prekinula ćutnju, ovo je istina o svađi sa polubratom: Muka mi je više da budem zla sestra...

Nerijetko se po portalima može pročitati kako brat Rade Manojlović nema dobar odnos sa pjevačicom.

Priča se i piše da estradna umjetnica uprkos svojoj velikoj popularnosti nije mnogo bratu po ocu pomogla oko karijere, što joj je on navodno veoma zamjerio. Duet, umjesto sa sestrom, Nenad Manojlović snimio je sa Aleksandrom Mladenović, a interesantno je da gotovo sa svim kolegama sa estrade on na "Instagramu" objavio fotografije uz hvalospjeve, osim sa Radom.


Rijetko se Radini lajkovi i komentari mogu vidjeti na Nenadovim postovima i obrnuto, što je još jedan razlog za spekulacije da u porodici Manojlovića nema sloge. Mada se folk zvijezda svim snagama trudi da objasni drugačije, što je učinila i nedavno podužom objavom, gotovo niko ne vjeruje u to.


- Stvarno mi je muka više od ove tendeciozne priče koja se konstantno ponavlja i u kojoj ja ispadam "zla sestra", bukvalno svi znaju da to nije istina. Daće Bog pa ćemo Nenad i ja ako treba dati zajednički intervju pa da vidite da to veze nema sa životom. Žao mi je mene zbog naroda koji vjeruje - napisala je Rada s namjerom da pojasni šta se to događa između nje i Nenada, a dok ona nastoji da se pred javnošću opravda i objasni da nije zla sestra mnogima je za oko zapala činjenica da pjevačica navodno ama baš nikakvu komunikaciju nema ni sa snajom.


Brat Rade Manojlović u skladnom je braku sa Jelenom Manojlović imaju divnu porodicu, ali čini se da Rada ne smatra da njihove zajedničke fotografije zaslužuju makar jedan komentar ili lajk na društvenim mrežama. Upravo ovo navelo je mnoge da posumnjaju u istinitost pjevačicinih riječi i opis idealne porodice.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.