x

SVI SE MOLE ZA NJENO ZDRAVLJE

Rada Manojlović završila u hitnoj, stanje je alarmantno?

Rada Manojlović važi za jednu od naših najvećih estradnih zvijezda, a dobro je poznato, da gdje god na nastupu da se fatalna plavuša pojavi dovede atmosferu do usijanja.

Međutim, jedan od razloga, zašto poznata pjevačica u proteklom periodu nije nastupala, jeste koronavirus. Kako se Rada još nije oporavila, pjevačica ima navodno strašne posljedice, pa je nedavno završila u hitnoj, tim povodom se oglasio njen poznanik i istakao u kom je stranu atraktivna plavuša trenutno:


– Rada je imala blaže simptome i bila je u stanu u izolaciji sa sestrom Majom, jer su obe bile zaražene. Pila je terapiju i vitamine, međutim, kada je dobila test da je negativna, počela je da se zamara sve češće i da ima bol u grudima. Pripisala je to sve posljedicama koje su ostale usljed korone, međutim, nedavno je dobila napad, pa je morala da ode pravo u hitnu. Ona je inače odmah nakon karantina počela da radi, baš je dala pun gas, da nadoknadi te dvije nedelje što je morala da miruje, i naravno, preforsirala se. Jedno veče joj je bilo baš loše, požalila se sestri Maji da je stiska neki bol u grudima… A kroz nekoliko minuta počela je da se guši. Maja je odmah stavila u kola i odvezla kod ljekara. Tamo su je zadržali tri sata - tvrdi izvor za Star, pa nastavlja:


– Nakon te noći otišla je u selo kod svojih kako bi se malo izolovala i odmorila. Sestru je zamolila da ne govori ocu i maćehi da je bila u hitnoj jer su se sekirali dok su njih dvije bile zaražene. Sad će malo da povuče ručnu, odradiće nastupe koje je zakazala, ali će sve dnevne obaveze prolongirati kako bi bila što odmornija. Uplašila se jako, tek sada je svjesna da treba vremena da joj se organizam i tijelo odmore i oporave – završava izvor.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.