x

Rada nakon četiri godine stavila tačku na vezu sa Harisom: Zbog ovoga je odlučila da više nikad ne želi da ga vidi! Za srce ju je ujeo!

Popularni par Rada Manojlović i Haris Berković navodno su raskinuli vezu, kada je pjevač odlučio da napusti izabranicu i ode kod roditelja u Bosnu i Hercegovinu.

- Rada i Haris je trebalo da ostanu u zajedničkom stanu u Beogradu, jer su se tako prvobitno dogovorili, ali je pjevač na kraju popustio roditeljima koji su ga zvali da se vrati u Bosnu i Hercegovinu - kaže izvor "Stara".


Pjevačici nije bilo pravo zbog Harisove odluke da ode kod svojih, pa je navodno uslijedila prepirka tokom koje mu je Rada rekla da i ona brine za svog oca i sestru, ali da je uprkos tome riješila da ostane sa njim. Haris je na kraju odlučio da ode, a Rada mu je u bijesu poručila da se ne vraća više, iako su bili u vezi pune četiri godine.


- Sada joj Berković piše svaki dan, ali ona nema namjeru da popusti. Kako će sve ovo između njih da se završi - ne znam, možda se i užele jedno drugog, pa Manojlovićeva popusti, a možda je sada zaista gotovo - zaključio je spomenuti izvor.(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.