x

RADA SE POTRESLA KAD JE ANABELA UVRIJEDILA NJENU POKOJNU MAJKU, A SADA UZVRAĆA: Ona je neuračunljiva zbog tableta koje pije!

Na Instagramu je nedavno osvanuo komentar pjevačice Anabele Atijas u kom proziva pokojnu majku njene koleginice Rade Manojlović.

Anabela je navela da treba Radu pitati kako su se upoznali njena mama i njen tata. Kako Rada u posljednje vrijeme nikome ne ostaje dužna, riješila je da Anabeli uzvrati na svoj način.

"Vidjela sam, Instagram je veliko selo, svi se znamo i lajkujemo! Obavještavamo jedni druge o sebi… A to sa Anabelom… Lomim se između dvije opcije. Prva je onako… Da je neko nekulturan, bezobrazan, bahat, bezobziran, ali prije svega baš bezobrazan, a da blagu predstavu o tome nema. Pišeš nešto, prozivaš mrtvu osobu, a o njoj ne znaš ništa, ne znaš čak ni kako se zove. Šta je to? Bahatost, nekultura, bezobrazluk! A druga opcija je… Evo sad se smijem, da nije smiješno, bilo bi tužno! Druga opcija je vjerovatnija. Mislim da je to veliki stres i ludilo, neka nemoć! Možda pije nešto za smirenje, pa te tablete dovode do nekontrolisane i smanjene uračunljivosti. Treba joj oduzeti na to, jer drugo objašnjenje nemam. Opet kažem, ne osuđujem je jer je normalno da brani svoje dijete", izjavila je Rada.

(Scandal)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.