x

Radanović neće da dijeli saradnike sa bivšom djevojkom: Sloba zabranio Cobiju da radi pjesme za Lunu!

Pjevač Slobodan Radanović, koji se dodatno uzvijezdio nakon učešća u rijalitiju "Zadruga", gdje je prevario suprugu sa Lunom Đogani pred milionima gledalaca, poslije raskida nije ostao u dobrim odnosima sa blogerkom, a kako Srpski telegraf saznaje, on s njom ne želi da dijeli ni saradnike!

Naime, nekoliko hitova je do sada Radanoviću napravio producent i pjevač Slobodan Veljković Cobi, a kako je odavno kaparisao još nekoliko hitova, sada razmišlja da uzme novac jer on sa Lunom uskoro započinje saradnju.

- Kada je došao u studio da otpjeva svoje pjesme, Sloba je bio šokiran time što Cobi zapravo hoće da pristane da napravi nekoliko pjesama za Lunu, pa je u naletu bijesa drugaru rekao da će da povuče kaparu koju je Cobiju već dao za dva singla koja mu radi. Nikako nije mogao da shvati zbog čega je Cobi prihvatio ponudu da Luni radi pjesme s obzirom na to da je do sada sarađivao samo sa iskusnim pjevačicama - rekao nam je dobro upućen izvor na početku.


Kako dalje saznajemo, Cobiju je Slobino ponašanje bilo smiješno jer smatra da njegov i Lunin fazon nemaju dodirnih tačaka i da ne treba oko toga da se uzbuđuje zbog toga što je sve to posao. Radanoviću ipak nije svejedno što dio njegovih dobrih saradnika hoće da radi na Luninoj pjevačkoj karijeri, pa je očigledno pokazao da je tačan stih Džeja Ramadanovskog: "Od ljubavi do mržnje ima tako malo."

- Anabela je prva razgovarala sa Lunom i rekla joj da ne bi bilo greške ako bi joj Cobi radio pjesmu. Sve je organizovala, a na kraju je sve potvrđeno, pa je reper prihvatio da Đoganijevoj uradi cijeli prvi album. U međuvremenu, Sloba je došao u studio da bi krenuo sa pjevanjem i snimanjem novih pjesama za album koji mu Veljković sprema. Čim je stigao, skočio je i rekao: "Neću da radiš sa Lunom! Uzeću kaparu za svoje pesme ako pristaneš! Mislio sam da se šališ kad si počeo da pričaš. Ako si prihvatio saradnju, ja ti je otkazujem." Cobi je Slobi hteo da objasni da je sve posao i biznis, ali to ovog nije smirilo, pa ozbiljno razmišlja da prekinu saradnju - priča nam izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.