x

Radanović se sprema za životnu ulogu! Sloba: Jelena će mi roditi dijete!

Pjevač Sloba Radanović želi da osnuje porodicu sa svojom novom, još uvijek udatom djevojkom Jelenom Đuričanin Marković, koja je ostavila muža Igora Markovića upravo zbog njega. Sloba ne krije da je lud za Jelenom, a kako su svakodnevno zajedno, vidio je kako se ona ponaša prema svojoj djeci, koliko je brižna majka, pa se povjerio svom prijatelju kako će mu Jelena roditi dijete.

Naime, pjevačev dugogodišnji drug priznao je za Srpski telegraf da nikada Slobu nije vidio ovako zaljubljenog, te nam otkrio da Radanović želi da se ostvari kao otac.

- Sa Slobom se godinama družim i između nas dvojice nikada nije bilo tajni. Prvi sam znao za njega i Jelenu. Vjerujte mi, nije mu bilo lako ni meni da kaže, a kamoli vama da prizna koliko je otkačio za njom. Upoznao sam je, to je jedna prelijepa žena, ali i pravi drug i prijatelj. On mnogo voli Jelenu, svima nam je stavio do znanja i pokazao nam koliko mu ona znači. Vidi se da je ona brižna i požrtvovana majka, što njega posebno oduševljava - rekao je pjevačev blizak prijatelj i dodao:


- Sloba se skroz promijenio! Ona je ta sa kojom će on provesti cijeli život, biće majka njegovog djeteta. Evo da vam kažem kako on priča o njoj, ali bukvalno ovako: "Ne znam šta mi je! Jelena je u meni probudila ono što nijedna druga nije. Gledam je kako se bori za svoju djecu. Ona će biti majka mog djeteta. Nikada do sada nisam upoznao takvu ženu kao što je ona. Njenu djecu ću da prihvatim kao svoju. Naravno, neću im biti otac, imaju oni svog oca, koji je uvijek tu za njih. Ali kad mi budemo imali našeg malca, bićemo velika srećna porodica. Jedva čekam da vidim Jelenu kako u rukama drži našu bebu. Ona je ta, siguran sam u to". Njih dvoje su rođeni jedno za drugo. Znate kako kažu, od sudbine se nikada ne može pobjeći.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.