x
24.06.2022 / prije 11 mjeseci

Umjesto od sreće, Milan kipti od bijesa

Radi Manojlović stigao pozitivan test na trudnoću: Milan kipti od bijesa zbog pjevačicinog postupka!

Iako do sada još nisu potvrdili, Milan Stanković i Rada Manojlović obnovili su vezu, a sada se prema pisanju lista "Svet" pripremaju za najljepšu životnu ulogu. Naime, kako tvrdi pomenuti list, Rada Manojlović vijest je primila sa dozom iznenađenja, a onda je uslijedio šok.

- Rada je počela da sumnja da se nešto dešava sa njom, pošto joj je ciklus kasnio. Po preporuci sestre odradila je test koji je pokazao da je trudna. Nije znala da li da se raduje ili da paniči, jer je spremila nove pjesme i na poslovnom planu spremna je da gruva. Pribrala se i pričala sa sestrom Marijom, a najveća nedoumica bila je da li da traži savjet od Milana ili da sama donese odluku. Složile su se da treba sebi da da vremena da razmisli, jer nije mala stvar roditi dijete, a Rada želi kad se to bude desilo da se apsolutno posveti porodici - rekao je izvor blizak Radi iz Četereža.


- Poslije neprospavane noći sve se riješilo, Rada je dobila ciklus, ali tek tada nije znala da li da plače ili se smije. Rada je pozvala Milana i u dahu mu ispričala šta se desilo. Ipak, Milan se naljutio, povrijedilo ga je što se oko tako bitne stvari nije konsultovala sa njim nego sa sestrom. Rekao joj je da mora da shvati da su njih dvoje jedno drugom najveća podrška i u dobru i u zlu.


Iako su se svi obradovali da je Rada Manojlović trudna, ova lažna uzbuna navela je pjevačicu da se zapita da li je vrijeme da se tom pitanju ozbiljnije posveti, sada kada je sebi kupila stan i osnažila emotivnu vezu sa Milanom.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.