x

Radina baka završila u staračkom domu, pala i polomila kuk: Ono što je Manojlovićeva učinila za nju izmamiće vam suze!

Radi Manojlović porodica je oduvijek bila na prvom mjestu. Nakon što je vrlo rano ostala bez majke Mirjane, ona je pomagala ocu i sestri i vodila računa o Nadi, mami njene pokojne majke.

Pjevačica je prije nekoliko dana organizovala žurku povodom 82. rođendana njene nane Nade, koja se nalazi u staračkom domu u Beogradu.

"Baka je u staračkom domu jer je pala i povrijedila kuk, pa smo je preselili u Beograd kako bismo lakše vodili računa o njoj i kako bih ja mogla da je obilazim svakodnevno", otkrila je Rada i dodala:


"Bilo je zaista prelijepo, u jednom trenutku sam zapjevala, a onda su mi se pridružile i nanine prijateljice iz doma. Tamo obožavaju Lepu Lukić i pjesmu "Od izvora dva putića" , tako da sam imala mini-koncert, a onda sam zajedno sa bakom pjevala "Moj dragane, što me zaboravljaš", jer ona obožava tu pjesmu."

"Svi mi bi trebalo da vodimo računa o svojim bakama, dekama, roditeljima i da nas to ispunjava i čini sretnim. Moja sestra i ja smo izuzetno vezane za nanu i želimo da što duže živi i da se u starosti samo smije i uživa", zaključila je Manojlovićeva.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.