x

"Radio sam i zaradio velike svote": Baka Prase uživa u luksuzu, a ovo mu otac stalno ponavlja

Bogdan je krenuo sa "dna", a danas u svom vlasništvu posjeduje skupocjeni automobil marke "Porše" i luksuzni stan.

Jedan od najuspješnijih balkanskih jutjubera Bogdan Ilić (23) poznatiji kao Baka Prase po određenim statistikama jedna je od uzora tinejdžera u Srbiji, a on je otkrio kako se on bori sa hejterima, ko ga je naučio da raspolaže novcem.

Baka Prase, danas troši veliku količinu novca na luksuzan život, a prašinu je posebno podigao pokazivanjem skupih automobila, ali i stana u koji se nedavno uselio.

Međutim, Bogdan je neko ko je za vrlo kratak period uspio da oko sebe okupi veliki broj fanova, ali isto toliko i hejtere koji osuđuju svaki njegov korak. Ono što mu većina najviše zamjera jeste njegovo baškarenje i toršenje novca na nepotrebne stvari kako mnogi misle.

- Moje mišljenje o novcu je vrlo jednostavno. Radio sam i zaradio velike svote, što je činjenica. Možda je neumjesno da trošim toliko novca na prostoru gdje je prosječna mjesečna plata oko 300 evra. Ali, realno, da daš mogućnosti koje ja imam bilo kome u mojim godinama, postupio bi isto, ako ne i gore. Zapravo se ponosim time kako se ponašam s novcem, naučio sam da budem umjeren. Kad sam tek počeo da zarađujem, vukla me skupa odjeća. No, prestao sam. Kupujem samo patike, i danas imam 20-ak pari. Prije sam cijeli život nosio patike od 5000 dinara, što je oko 40 eura. Prve skupe kupio sam u 21 godini, sebi za rođendan - kaže Baka Prase.

Jedino što ga zanima su, kaže, skupi automobili i satovi: "Ali imam jedan sat i jedan auto".

Baka ističe da odlično zna da raspolaže novce, a sve to naučio ga je otac Nenad koji je inače sveštenik.

- Sljedeće što će kupiti su stan ili kuća, prije kuća, jer verujem da ću tako imati više privatnosti.Tata i dalje smatra da novac nije bitan i govori mi da sam dobar sve dok ja kontrolišem novac, a ne novac mene. Time se i vodim, da je sve igra, a da su novac žetoni za tu igru - ispričao je Baka u interviju za Jutarnji.hr.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.