x

"RADIO SI MNOGO DA BI MOGAO DA SE OŽENIŠ, A SADA TE NEMA": Sahranjen mladić koji je poginuo u Bečićima, vjerenica i dalje u komi!

Miloš Vukomanović (25) iz Kraljeva, koji je prije tri dana poginuo u saobraćajnoj nesreći u Bečićima, u kojoj je i njegova vjerenica Snežana Rudinac (24) teško povrijeđena, danas je sahranjen u rodnom selu Žitkovac kod Zvečana na Kosovu.

- Sine, u septembru smo se nadali svadbi, a sada te majka ispraća na vječni počinak. Koga sada da provjeri da li je obukao jaknu, ponio sa sobom torbu? Radio si dvije smjene da bi mogao da se oženiš voljenom Snežom, a sada kada joj najviše trebaš, kao i majci, tebe nema - jecaji majke Slavice parali su srca nekoliko stotina okupljenih rođaka, prijatelja i žitelja Zvečana i okoline koji su došli na lokalno groblje u Žerovnici da isprate na vječni počinak mladog Miloša Vukomanovića (25) iz Žitkovca.

Mladić je poginuo prije dva dana na Bulevaru u Bečićima kada ga je pregazio automobil. U septembru je trebalo da se oženi svojom dugogodišnjom djevojkom i vjerenicom Snežanom Rudinac (24) iz Kraljeva, koja je teško povrijeđena u udesu.

Miloša su drugovi u posljednjem oproštajnom govoru opisali kao idola iz školskih dana, uvijek nasmijanog i poštenog.

- Druže, uvijek ćeš nam biti uzor i naša snaga. Kada smo posustajali u učenju, imali životna iskušenja, kada smo ostajali bez planova, ti si bio tu. A sada smo ostali bez tvoje podrške. Molićemo se za tebe, jer si i ti uvijek bio tu za nas, da nas nasmiješ, ohrabriš, razumiješ - čitali su Miloševi drugovi oproštajno pismo, pišu "Novosti".


Miloš je sa roditeljima Slavicom i Dragutinom i mlađim bratom Milanom (23) živio u oronuloj željezničkoj kućici koju su naslijedili od dede. Bio je izuzetno dobar đak, a prije nekoliko mjeseci otišao je sa vjerenicom na sezonski rad na crnogorsko primorje da zarade za svadbu i predstojeći zajednički život. Kako nezvanično saznajemo, Snežana je uz sve to bila i trudna.

Sudija za istragu kotorskog Osnovnog suda odredio je pritvor do 30 dana Budvanki Emini Adrović (23), koja je u noći između utorka i srijede automobilom usmrtila Miloša Vukomanovića, a Snežani Rudinac zadala teške povrede. Kako saznajemo, Emina se branila ćutanjem.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.