x

Radno mjesto "kao kod kuće"? Best & Team slavi svoj 12-ti rođendan!

Preko 12 godina uspješnog poslovanja sa njemačkim partnerima, firmu Best & Team , svrstavaju u jednu od najuspješnijih tvrtki u oblasti telemarketinga na području BiH sa trenutno preko 120 uposlenika. Moramo naglasiti da je vlasništvo firme 100% domaće, a njezin vlasnik kao direktor na čelu je gospodin Nihad Bilić.

Best & Team

Bulevar Meše Selimovića 16, Sarajevo 71000, Bosna i Hercegovina

033/642-670

U Best & Team-u trenutno možete naći apsolutno sve što se tiče telemarketinškog sektora (Call Centar) , bez obzira da li želite da radite kao podrška korisnicima, ili ipak želite da kontaktirate stalne korisnike kataloških usluga u cilju promocije novih produkata, ili se ipak pronalazite u obavljanju administrativnih poslova tipa rješavanje upita pismenim putem, odgovaranje e-mailova stalnih klijenata... Dakle, sve ovo možete naći u Best & Team-u.


Od decembra 2019. godine Best & Team je postao ekskluzivni partner ugledne njemačke izdavačke kuće mnogih magazina i novina , iza koje stoji 60 godina tradicije i uspješnog poslovanja. Ovo ukazuje još jednom da je firma Best & Team partner od povjerenja za veoma kvalitativno- zahtjevno njemačko tržište. Fokus firme leži u oblasti prestižnih modnih kuća sa njemačko govornog područja, gdje se već duži niz godina ostvaruje zavidan uspjeh sa stalnim partnerima od samog početka projekta.


S obzirom da firmu velikim dijelom čine porodični ljudi, ali istovremeno i studenti, te mladi ljudi, tu je mogućnost kreiranja radnog vremene koja su usklađena s potrebama pojedinca, a posao koji obavljate u firmi je prilagođen vašim individualnim sposobnostima.

Best & Team otvara svoja vrata svima bez obzira na starosnu dob, najmlađi uposlenik ima 17 godina, a najstariji 63 godine, gdje se velika pažnja pridaje pozitivnoj atmosferi i opuštenom okruženju koje doprinosi zadovoljstvu dugogodišnjih uposlenika.


- Zbog nastale pandemije Covid 19 posebno smo uložili napor i trud, gdje smo našim uposlenicima pokušali dočarati atmosferu “kao kod kuće “, gdje se nadamo da smo i uspjeli kako vizuelno tako i našim odnosom sa uposlenicima. Jedan dio uposlenika trenutno radi od kuce “homeoffice”, a drugi dio je u našim prostorijama , gdje svakako svakodnevno dolaze “kao u svoju kuću”, gdje obavljaju svoj redovan rad - ističe direktor Nihad Bilić. 


NOVA ZAPOSLENJA

Povodom proširenja obima poslovanja firma Best & Team otvara 15 novih radnih mjesta, a kandidati trebaju dobro poznavati njemački jezik, dok ranije iskustvo na sličnim poslovima nije nužno. Uz spremne trenere i školovanje koje traje pet (5) dana, kadidati su već spremni za rad. Sve upite, prijave možete rado izvršiti na broj telefona:  033/642-670 whatsapp /viber ,  062/272-193 ili na e-mail adresu: [email protected], facebook: BEST&TEAM, Instagram: bestteamsarajevo

Preko 12 godina iskustva sa velikom lepezom projekata i mogućnosti, budi dio nas i osjećaj se "kao kod kuće" - poručuju iz Best & Team firme. 

.

Foto: Mirnes Mašić
(Sponzorisani članak)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.