x

Rafa je baš odlučio: Mi ćemo ovo osvojiti

Subotnji polufinalni program u Madridu otvorit će Kanada i Rusija od 10.30 sati, a ne prije 17.30 sati započet će drugi dvoboj za mjesto u finalu u kojem će se sastati Španjolska i Rusija.

Teniseri Španjolske probili su se u polufinale završnog turnira Davis Cupa u Madridu, nakon što su u posljednjem četvrtfinalnom dvoboju preokretom došli do pobjede 2-1 nad Argentinom, za koju je najzaslužniji najbolji tenisersvijeta u ovoj sezoni Rafael Nadal.

Argentinci su poveli u Caji Magici nakon što je Guido Pella svladao Pabla Carreno-Bustu sa 6-7 (3), 7-6 (4), 6-1. Tada je na scenu stupio svjetski 'broj 1' Rafael Nadal. Prvo je svladao Diega Schwartzmana sa 6-1, 6-2, a onda udružio snage s Marcelom Granollersom u odučujućoj igri parova i donio pobjednički bod domaćoj reprezentaciji pobijedivši Maxima Gonzaleza i Leonarda Mayera sa 6-4, 4-6, 6-3 u dvoboju koji je završio jedan sat iza ponoći, davno nakon što su mjesto u polufinalu izborili španjolski suparnici, reprezentacija Velike Britanije.

Britanski tenisači izborili su polufinale svladavši Njemačku sa 2-0. Prvo je Kyle Edmund pobijedio Philippa Kohlschreibera sa 6-3, 7-5, da bi potom Daniel Evans slavio protiv Jan-Lennarda Struffa sa 7-6 (6), 3-6, 7-6 (2). Subotnji polufinalni program u Madridu otvorit će Kanada i Rusija od 10.30 sati, a ne prije 17.30 sati započet će drugi dvoboj za mjesto u finalu u kojem će se sastati Španjolska i Rusija.  


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozivam vas u privatni bosanski seks klub - www.GetMeets.com