x

Kup Kralja

RAMOS: ISPADANJE NIJE SRAMOTA, SAMO NEUSPJEH. ZIDANE? MI ĆEMO PRVI STATI UZ NJEGA

Ovo je s***an dan, Zidane je prvi otišao kući nikakav. Razumijemo da je ovo neuspjeh, ali nama je najgore, poručio je kapetan Ramos nakon poraza

Real Madrid dugo nije igrao ovako lošu sezonu. Barcelona im u prvenstvu bježi 19 bodova, a u srijedu ih je iz kupa izbacio 'slabašni' Leganés. Realu je jedina nada za trofej ove sezone ostala Liga prvaka, a tamo ih čeka PSG sa svojom zastrašujućom napadačkom mašinerijom.

"Ispadanje iz kupa je sramota? Ne, ja bih to nazvao neuspjehom. Ovo su teški trenuci za nas, ali moramo ostati ujedinjeni i ne smijemo odbaciti ostatak sezone. Moramo naučiti iz pogrešaka," rekao je nakon utakmice kapetan Sergio Ramos pa je nastavio:

"Svi smo odgovorni za ovo što se dogodilo i nadam se da će nam to koristiti u budućnosti kao primjer. Još uvijek nam je ostala Liga prvaka."

Zaslužuje li Zidane otkaz?

"Ne volim promjene, igrači su prvi koji će stati uz Zidanea," rekao je Ramos pa dodao:

"Neću vam reći što nam je rekao predsjednik ni o čemu smo pričali s trenerom. Ovo je s***an dan, on je prvi otišao kući nikakav. Razumijemo da je ovo neuspjeh, ali nama je najgore."

Ni sam nije mogao točno definirati Realove probleme.

"Kada se navikneš na dobro, onda je teže prihvatiti loše. Pokušat ćemo se vratiti što prije, pobjedama se vratiti u Ligi prvaka. Ne, mislim da nemamo fizičkih problema, na treningu radimo dobro. Psiha je puno zeznutija od fizičkog aspekta," tvrdi Španjolac.

Dani Carvajal je nakon susreta poručio da navijači imaju svako pravo biti ljutiti na njih.

"Leganés je iskoristio svoje oružje, izvukao je najviše što je mogao iz naših pogrešaka. Imali smo svoje prilike, mogli smo remizirati, ali trebamo im čestitati," rekao je Dani Carvajal pa je dodao:

"Znamo da su navijači ljutiti, nismo zaslužili pljesak od njih. Pokušat ćemo se boriti u prvenstvu, ali komplicirano je. Jedino natjecanje u kojem smo još živi je Liga prvaka i borit ćemo se za nju."


Izvor: Goal.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.