x

Norvežaninu siguran posao?

Rashford podržao Solskjaera: Nema bolje osobe za United

Napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford izjavio je kako je Ole Gunnar Solskjaer najbolje rješenje za klub s Old Trafforda.

Iz godine u godinu Manchester United pokušava da vrati stari sjaj, ali kako ni ova sezona nije počela obećavajuće, sve se više u engleskim medijima špekuliše kako bi Solskjaer mogao dobiti otkaz.

Pominju se brojna imena koja bi mogla preuzeti Crvene đavole, od Maxa Allegrija do Mauricija Pochettina, no Rashford je u međuvremenu podržao Norvežanina i poručio kako je "pravi čovjek za Manchester United".

"Ole je sjajan tip i u srcu mu je interes kluba, tako da nema bolje osobe za posao trenera Manchester Uniteda od njega. Bar po mom mišljenju", izjavio je Rashford, pa se osvrnuo na klupske ciljeve.

"Ako na kraju sezone budemo samo među prve četiri ekipe, to neće biti dovoljno, jer je prošlo dugo vremena otkako smo posljednji put osvojili trofej. Ako uspijemo sada šta osvojiti i pritom biti u top četiri, onda je to uspješna sezona. Najvažnije je da postavimo ciljeve za budućnost jer ovaj period neće moći da prođe preko noći", realan je Rashford.

U Premier ligi se Manchester United inače nalazi tek na sedmom mjestu.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.