x

gotovo

Raskinuli Dalila i Car! Sad je stvarno kraj! Dragojevićka donijela odluku: Mi smo bolesni! Filip joj s knedlom u grlu poručio ovo!

Dalila Dragojević i Filip Car donijeli su odluku da stave tačku na svoju vezu, pa su se rastali zagrljajem i riječima podrške.

- Ajde malo par dana... Hoćeš da mi namjestiš krevet ili ću ja na svoju stranu? Bolje da par dana ne spavamo zajedno - govorio je Car.

- Nećemo da spavamo zajedno - rekla je Dalila.

- Bilo šta da ti treba, znaš da sam tu. Posveti se sebi i ja ću. Imam želju i potrebu za tobom, a kad kažeš da nisi srećna, ja te razumijem. Ja se isto osjećam, ali ne mogu to da kažem. Dobro razmisli ti, dobro ću i ja - dodao je Filip.


Inače, Filip Car je pokušavao je da nađe rješenje i smiri je, kako bi razgvoor priveli kraju.

- Nisam srećna, jer znam da nije uspjelo nešto za šta sam se borila. Uložila sam se i borila da bude kako treba. Napadala sam i skakala, da bih i tebi dokazala da to nije nešto što me interesuje. Sve si bacio u vodi i razvalio me psihički i fizički. Kosa je krenula da mi opada, razbijala, sve i svašta. Trudila sam se da dolazim za stoi da ništa ne izgleda tako. Nisam neko koga vole da žale - pričala je ona.


- Kad kreneš tako da pričaš, uhvati me muka. Ja onda mislim da treba da se borim - rekao je Filip.

- Ne treba da se boriš. Ja kao ja nisam srećna. Napravila sam šta sam napravila, tolerisala, a smatram da moj karakter nije da tolerpšem takve stvari. Napolju da se desila jedna uvreda, bio bi mrtav za mene. Ja ne bih ostala da živim u kuću sa bivšim mužem nakon razvoda, niti moj bivšu dečko koji ima djevojka, moj bivši muž ima novu djevojku. Ja živim sa svim se.s kombinacijama svog dečka, ne osjećam se dobro. Ne može niko da mi kaže da smo srećni i slatki, mi smo bolesni. Ja biram da ne budem bolesna i da se oporavim od svega.


- Ja sam kroz suze ispustila žal za nečim što nije uspjelo. Kad sam saznala za poljubac, plakala sam jer nije uspjelo nešto u šta sam uložila trud, prevelik ulog sam dala. Nije to samo da sam se razvela i ostavila muža. Pogled zajedničkih prijatelja, porodice, komšija, dolazak u mjesto iz kojeg sam došla. Kako pogledati sve te ljudi u oči? Zanemarim, jer ja ne živim od tih ljudi. Moj otac koji me je ispratio iz kuće... Čovjek mi kaže na govornici da je dva puta bio u hitnoj, a ja za svog oca tako kažem. Nisu normalne stvari. Ja sam normalna djevojka, ali uvijek sam bila neko ko oprosti i pruža šanse, ali nisam prelazila preko prevare i ružnih riječi. Ti si se prvi desio kojem sam opraštala - govorila je Dalila.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.