x

nije joj potrajala veza

Raskinuli Dušica i Miloš: Tačno je, život ide dalje!

Voditeljka rijaliti programa “Zadruga”, Dušica Jakovljević, okončala je vezu sa bivšim fudbalerom Milošem Čavom Dimitrijevićem.

Kako Telegraf saznaje Dušica i Miloš razišli su se nakon povratka sa ljetovanja.

- Došlo je do nepremostivih razlika. Dušicu su, po povratku sa zajedničkog odmora, sačekale brojne obaveze oko nove sezone “Zadruge5”, zbog čega su sve manje vremena provodili zajedno. Ona je u potpunosti bila okupirana poslom dok je Miloš morao da se posveti svojim obavezama zbog čega se gotovo uopšte nisu viđali - govori dobro obaviješten izvor i dodaje:


- Upravo ta razdvojenost odrazila se na njihovu ljubav. Ove okolnosti uticale su i na njihove emocije koje su im se vremenom gasile pa su civilizovano seli, popričali i odlučili da stave tačku na njihovu vezu - završava priču izvor.

U prilog navodima govori i činjenica da su oboje sa svojih profila uklonili zajedničke fotografije.


Kako bi provjerili navode novinari su pozvali voditeljku koja je potvrdila da je njenoj i Čavinoj vezi došao kraj.

- Tačno je, odnosno, dobro ste čuli, Miloš i ja više nismo zajedno. Život ide dalje - rekla je Dušica kratko.


Podsjećanja radi, voditeljka i bivši fudbaler otpočeli su vezu sredinom 2018. godine, nakon šest mjeseci par se razišao. Malo nakon raskida, odjeknula je vijest da je Dimitrijević uplovio u vezu sa Kristinom Kijom Kockar. Tu informaciju potvrdila je rijaliti zvijezda na svom Instagramu, podijelivši fotografiju na kojoj se strasno ljubi sa Čavom. U junu ove godine, samo desetak dana nakon objavljivanja spomenute fotografije, Miloš i Kija su raskinuli nakon čega je novu šansu dao njegovoj i Dušicinoj ljubavi.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.