x

RASKOL U PORODICI GOCE BOŽINOVSKE: Ne priča sa kćerkom zbog njenog dečka!

Goca Božinovska je nedavno zaplakala pred svojim prijateljima i rekla kako joj je žao njene kćerke Jelene Vučković i kako se muči, ali kako nije htjela ni da je sluša ni da je pita za savjet, pa sada zbog toga ispašta, piše tabloid Scandal!

Goca im je odala da je u jako lošim odnosima sa zetom i da se njih dvoje često svađaju jer imaju drugačija razmišljanja, a i nervira je što njena kćerka čuva njegovu djecu i maltretira se sa njima. 

 

- Jadna moja Jelena, ne može sebi da dođe. Vikendima radi, a onda tokom nedjelje još čuva tuđu djecu kako bi imala mira u ljubavi. Njen dečko ima dvoje djece iz prvog braka i oni su često kod njih. To su predivna djeca i vezali su se za Jelenu jer je ona predobra prema njima. Sprema im, vodi ih u provode preko dana, šali se sa njima. Naravno da su je zavoljeli kada je duša od čovjeka, ali meni je tuga što čuva tuđu, a nema još ni svoju djecu. Pa kada dođu njena djeca ima da bude umorna od svega. Ja sam im lijepo pričala da razmisle o svemu, da vide da li vrijedi sve to da žrtvuju, ali oboje su bili za to da žive zajedno, da se vjenčaju, pa sada kako joj je, tako joj je. Ja tu ne mogu ništa više da učinim, osim da joj pomognem koliko mogu. Jer koliko god da se ne slažem sa tim, ona je moja kćerka - pričala je Goca, a prenosi tabloid Scandal!

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.