x

Rasta iskeširao 130.000 € za auto, ali ne zna da izađe iz njega! Čuva ga obezbjeđenje, a onda su sve ostavili u šoku: Nemojte prilaziti kolima, pustite ga da pop.ši džo.nt!

Stefan Đurić Rasta iskeširao je 130.000 eura za luksuzan automobil, koji ne zna da uparkira, niti da iz njega izađe bez pomoći obezbjeđenja.

Reper se nedavno pohvalio da je pazario skupocijeni BMW, kojeg u Srbiji posjeduje još i Saša Popović. Osim toga što je veoma brz i jak, auto ima i vrata koja se podižu nagore poput leptirovih krila, pa je to prava muka za one neiskusne. U tu grupu spada i Stefan. Kada se prije dvije večeri pojavio sa svojom svitom na jednom događaju u prijestonici, sve oči bile su uprte u njega.

Prvo mu je trebalo deset minuta da pronađe odgovarajući parking za svoju ljutu mašinu i na kraju je pobijesnio i odlučio da stane na ulazu u garažu. Taj prizor bio je mučan i za posmatrače, a kamoli za Rastu, koji se preznojio dok nije konačno uspio da se parkira iako je bilo sasvim dovoljno mjesta. A onda je nastao još veći problem - kako izaći iz auta.


Vrata su se podigla, Đurić je pokušao samostalno da ustane, ali mu nije išlo od ruke, pa su njegovi čuvari morali da pomažu. Prišao mu je jedan tjelohranitelj i izvukao ga iz kola pomalo nesmotreno, jer je umalo udario glavom o ivicu vrata. Poslije te komične epizode šou se nastavio.

Rasta je ušao u lokal u kojem se održavala promocija, ali je poslije petnaestak minuta poželio da zapali džoint, pa je ponovo morao do svog automobila. Okružili su ga tjelohranitelji, ne dozvoljavajući nikome da priđe Đuriću.

- Nemojte sad prilaziti kolima. Pustite ga da popuši džoint - rekao nam je jedan od njegovih čuvara.


Poslije uživanja u marihuani, Rasta je izašao znatno raspoloženiji i spreman da daje izjave za medije. Nas je zanimalo zašto sa sobom vodi toliko obezbjeđenje i da li se možda plaši svojih obožavalaca ili novinara.

- Generalno, to su moji drugari. Ljudi koji idu sa mnom, prate cijelu priču, pomažu mi u svemu što radim i nisu oni tu zbog fanova - rekao nam je on i dodao da nije mogao da isproba svoja nova kola u Srbiji, već na auto-putu u Njemačkoj, gdje nema ograničenja brzine, naglašavajući da je bukvalno "letio".

Nismo shvatili u čemu to obezbjeđenje pomaže Đuriću i kakvu "priču prate", ali na osnovu onoga što smo vidjeli na licu mjesta, više je nego jasno da je riječ o klasičnom demonstriranju sile, bahatog ponašanja i, reklo bi se, nedostatka vaspitanja.

.

.

,

,

,

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.