x

nema želju da vidi bivšeg

Rasta skoro 3 mjeseca nije ni čuo ni vidio Anu i kćerku: Dozvolu da ga posjeti tražila samo ova žena!

Reperu Stefanu Đuriću Rasti Viši sud drugi put produžio je pitvor 1. decembra, za još 30 dana, a kako nam je potvrdio njegov advokat, za sve vrijeme provedeno u pritvoru pjevač nije vidio kćerkicu Taru, niti ima mogućnost da se putem telefona čuje sa njom.

Naime, dozvolu da posjećuje Rastu tražila je i ima samo njegova majka, dok reperova bivša supruga, pjevačica Ana Nikolić ne posjećuje bivšeg i oca svoje kćerke u pritvoru, gdje se nalazi skoro tri mjeseca.

- On ima dozvolu da ga posjećuju određena lica koja su tražila dozvolu, za sada znam da je to samo majka. Za bivšu suprugu, Anu, čujem iz novina, ali iz predmeta to nisam vidio ni čuo, Nikad mi se nije desilo u karijeri da neko dolazi, a da ja ne znam za to, tako da je to nemoguće - rekao je Rastin advokat Uroš Milosavljević za Telegraf Jetset.


- On nema mogućnost telefonskog poziva, on ne izdržava zatvorsku kaznu, pritvorenik je kao i svaki drugi i nema mogućnost da koristi bilo kakav mobilni telefon - dodao je.

Protiv Ðurića i B.L. Više tužilaštvo u Beogradu vodi istragu zbog sumnje da su izvršili krivično djelo - nedozovljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih dr.ga, za koje je zaprijećena kazna od tri godine do 12 godina zatvora. Rastin advokat tvrdi da je reper nezakonito u pritvoru, jer je opojne dr,ge imao za sopstvenu upotrebu, a ne za prodaju.


- Sljedeće ročište je kada istekne 30 dana po ovome, po automatizmu će odlučivati, samo tada ne Viši sud, nego Apelacioni sud. On je trenutno, kao i od početku nezakonito u pritvoru i nadam se da će ga što prije pustiti. Rješenja su nezakonita jer mu se na teret stavnja krivično za koje ne postoji nijedan jedini dokaz - rekao je on.


- On je imao supstance za sopstvene upotrebe, a ne za prodaju, oni njemu stavljaju na teret da ima namjeru da prodaje, bez ijednog jendig dokaza, što njegov borvak u pritvoru čini nezakoniti. Ne samo da ne postoje dokazi, nego je opštepoznata činjenica čime se čovjek bavi i čime se čovjek ne bavi - istakao je advokat i dodao da reper ima isti tretman kao i ostali pritvorenici.

- Rasti odlazim redovno u posjetu u zatvor, kao i svakom pritvoreniku. On je kao i svi ostali, on nema ni pozitivan ni negativan tretman u odnosu na nekog drugog pritvorenika, prosto kao i svi ostali.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.