x

Rat: Evo kakve je probleme Čeda Čvorak pravio Ivani Krunić zbog veze sa njegovim sinom!

Pjevačica Ivana Krunić, koja je takmičarka u trećoj sezoni "Zadruge", kada je ušla na imanje, otkrila je da ima dečka u spoljnom svijetu i da želi da mu ostane vjerna.

Međutim, ona nije otkrila identitet dotične osobe koju ona voli. Ipak, jedna njena prethodna romansa je dobro poznata svima. Riječ je o vezi sa Mihailom Rajačićem, sinom Čede Čvorka iz grupe "Luna". Međutim, malo je poznato da je baš zbog Ivane, Mihailo bio u lošim odnosima sa svojim ocem.

– Čedi nije smetalo što je Ivana bila u vezi sa njegovim sinom dok je ona bila u grupi "Luna". Čak su imali Čedinu veliku podršku. Do sukoba je došlo onog trenutka kada je Ivana poželjela da napusti grupu "Luna" i da se posveti solo karijeri. Čeda je bio bijesan na nju zbog toga jer je ona bila pjevačica sa kojom je dobro radio na terenu. A kako je došlo do sukoba Čede i Mihaila? Pa, Mihailo je podržao Ivanu da ode iz grupe i da se posveti samostalnoj karijeri i njih dvoje su ostali zajedno. Tada je došlo do sukoba između oca i sina i dok je Ivana bila sa Mihailom, Čeda nije pričao sa svojim sinom - otkriva nam izvor blizak aktuelnoj zadrugarki.


– Nakon odlaska iz grupe, Čeda je Ivani pravio dosta problema. Zabranio joj da pjeva pesme koje je pjevala dok je bila u "Luni". I ne samo to, minirao joj je gostovanja u emisijama, čak i neke dogovore sa menadžerima - dodaje ovaj izvor.

Inače, prije nekoliko dana je i sama Ivana otkrila da joj je Čeda zabranio da pjeva pjesme bivše grupe, ali ono što ona ne želi da otkriva je to da su zbog nje sin i otac bili u svađi. Inače, nekoliko mjeseci prije "Zadruge" Mihailo je ostavio Ivanu i ona je to i sama priznala na imanju u Šimanovcima.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.