x

haos

RAT UŽIVO KAČAVENDE I ERMINE! Pašovićeva joj se unijela u lice, Milena je urnisala jednom rečenicom, a onda se umiješala Anina majka!

Milena Kačavenda i Ermina Pašović danima ratuju i prepucavaju se preko medija, a sve je krenulo kada je bivša zadrugarka komentarisala način na koji kuma podržava Anu Ćurčić i optužila je za razne kriminalne radnje.

U studiju u Šimanovcima, dogodio se sudar titana, a s obzirom da su poznate po britkom jeziku, svi su strepili od sukoba koji se dogodio.

- Je l' se Kačavenda uplašila tebe? - pitao je voditelj Erminu.

- Nisam ništa tvrdila i iznosila, ona je rekla da će štiklama da me izbaci, ja čekam i obukla sam patike. Ja bih Acu da izuzmem mislim da nije svjestan gdje se upleo, a kuma je luda - govorila je Ermina.


- Bolje da me zove kriminalac, nego da sam pros..tutka. Ne čujem od parfema. Šta reći za gospođu "Džoger"? Iznijela je ozbilje optužbe, Anu je nazvala kamatašicom, a Anu mafijašicom. Za ovakve sam turbo mafijašica. Ne bih prljala ruke, skockala sam se i nisam došla u patikama, štikle su mi preskupe-. Ne vidim razlog da se upoznajem sa takvim otpadima. Ona vodi hajku protiv Ane. Ova žena baljezga, a ja kad odgovorim svi se uhvate za kumu - govorila je Kačavenda.


- Gdje si, kumo? Izvoli - rekla je Ermina.

- Nemam šta da razgovaram - rekla je Milena.

- Samo da se razumijemo, Anu imitiram jer je njanjava, a ne ništa drugo. Ona je njanjava i ozbiljan je folirant - rekla je Ermina.


- Ma nemoj. Što se vi miješate? - dobacila je Anina majka.

- Zašto se izlagala ako ne može da nosi kritike? Ona se izložila i tu smo da je komentarišemo. Ja je ne podnosim jer je ona manipulator. Velika ljubav Ace Bulića, varala je muža sa Zvezdanom, a kad je Zvezdan vara tješi je Aca. Ko je koga vezao za radijator? - govorila je Ermina.


- Ja znam da je Zvezdan vezao Anu, nemoj da komentarišemo - odgovorila je Anina majka.

- Ja kumu nisam toliko uzimala u usta - dodala je Ermina.

- Pričala si da je Ana kamatašica i o klanu, izlupetala si se - dodala je Milena.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.