x

RAZAPETA NA STUB SRAMA KAO LJUBAVNICA I OTIMAČICA MUŽEVA: Emotivna ispovijest Lune Đogani o ljubavi prema Slobi, PRIJETNJAMA SMRĆU, a o Kiji je... ŠOK!

Luna Đogani je poslije devet mjeseci provedenih u „Zadruzi“, morala da se skloni iz Srbije i da na miru razmisli o svemu što joj se tamo dešavalo.

Po povratku iz Grčke, gdje je, kako kaže, napunila baterije, Luna iskreno govori o prijetnjama koje je doživjela, torturi koju je njena mlađa sestra zbog nje preživljavala u školi, koliko voli Slobu, ali i mogućnosti da je neko opet osvoji.


Vratila si se s odmora, da li si uspjela da napuniš baterije i odmoriš se od svega?

- Odmor mi je baš prijao i zaista mi je dobro došao. Nisam ni znala koliko mi je poslije svega bio potreban dok nisam stigla na plažu i vidjela more. Napunila sam baterije i trudila se da ne mislim ni na šta što je povezano sa lošim situacijama i lošim ljudima.

Da li si na more otišla da bi se sklonila od Slobe?

- Otišla sam da bih se sklonila od svega, ne samo do Slobe. Po izlasku sam razgovarala sa svojom porodicom i njihov prvi savjet bio je da odem negdje van Srbije dok se sve ne slegne, dok ne ojačam i ne pripremim se za sve što je situacija iz rijalitija donijela. Kada ste unutra, mislite da ćete se lako nositi sa realnošću i situacijama koje dolaze po izlasku. Tek kada izađete, shvatite da vam i te kako treba oporavak i da ste pogriješili te sekunde kad ste pomislili da rijaliti ne vuče posljedice.


Da li si uspjela da se skloniš i oporaviš od Slobe?

- Uspjela sam donekle, ali postoji i taj mali dio u meni zbog kog ne mogu reći da je sto odsto gotovo. Važno je da sam ojačala toliko koliko treba da mogu nastaviti sa svojim životom i početi da se bavim stvarima koje volim.

Da li postoji neko novi ko će možda zauzeti Slobino mjesto?

- Ne postoji niko novi i iako se svašta pisalo i pričalo, nemam dečka. Fokusirana sam na sebe, svoj posao. Ne razmišljam o ljubavi ili mogućnosti da je nađem. Previše toga mi se desilo sa Slobom da bih tek tako mogla da nađem novog dečka i zaboravim sve dosad. U vezu sa njim sam ušla iskreno. Zavoljela sam tog dečka i sve da cijeli svijet kaže da smo bili laž, ono što sam ja osjećala od prvog trenutka, bilo je pravo i to ne mogu da mi uzmu.


Zbog veze s njim mnogo puta su ti prijetili smrću. Koliko si se uplašila i da li su prietnje prestale?

- Nisu prestali da mi prijete, ali prijete mi isključivo preko društvenih mreža. Otkad sam izašla, nisam imala neprijatnu situaciju uživo. Što se straha tiče, uplašim se ponekad jer nije prijatno doživljavati užasne prijetnje svaki dan. Govorili su da će da me siluju i ubiju, da će to uraditi sa mojom sestrom. To su užasne stvari i ljudima koji su puni mržnje željela bih da ozdrave i izbace sve to zlo iz sebe.

Da li su tvoju mlađu sestru Ninu maltretirali u školi?

- Mnogo mi je teško da o tome pričam i svakog puta kada mi to dođe do misli, mogu da se zaplačem. Doživljavala je neprijatne situacije i klinci su joj svašta govorili, a kada sam za to saznala, mnogo me je pogodilo i bilo mi je krivo što joj nisam bila tu da je zaštitim. Zbog svih tih stvari, imam potrebu da se iskupim svojoj porodici i da im hiljadu puta u toku dana pokažem koliko ih volim i koliko sam im zahvalna. Činjenica je da je od svih porodica učesnika „Zadruge“, moja je generalno najgore prošla i koliko god me to pogađalo, važnije je da su svaki moj korak poslije rijalitija ispratili i podržali.



Društvene mreže pune su grupa koje se vode vrijeđanjem tebe, kačenjem tvojih neprijatnih situacija iz „Zadruge“. Da li su ti poljuljale samopouzdanje?

- Neprijatno sam se iznenadila kada sam shvatila koliko su ljudi živjeli moj život i unijeli se u cijelu tu situaciju. Samopouzdanje mi nisu uzeli i nikada mi neće uzeti oni koji ne znaju ništa više do toga da mrze i povređuju druge. Nisu oni ponizili mene tim grupama, već sebe i mogu samo da ih žalim što to ne shvataju.

Kija je započela muzičku karijeru, da li ćeš sad i ti kao ona postati pjevačica?

- Apsolutno mi ne pada to na pamet i nikada nisam imala neku želju da postanem pjevačica. Muzička karijera nije nešto u čemu bih mogla da zamislim sebe. Po izlasku su mi čak i nudili pjesme, pokušali da me ubijede da započnem i taj posao, ali nisam zainteresovana. Zacrtala sam svoj put i gledam samo pravo.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.