x

Ražnatovići ne žele Miloša Bikovića: Ceca hoće da Arkana glumi Vuk Kostić!

Sin Svetlane Ražnatović Veljko Ražnatović zamjerio je najpopularnijem glumcu srpske i ruske kinematografije Milošu Bikoviću što je izjavio da bi rado glumio njegovog oca Željka Ražnatovića Arkana ukoliko bi dobio ponudu sa dobrim scenarijem.

Mnogi su bili zbunjeni zbog ovakve reakcije, međutim, istina je da njihov prećutni sukob datira još od snimanja domaće serije "Južni vetar", gdje je trebalo da zajedno glume. Jaki karakteri ova dva mlada talentovana momka nisu mogli da se usaglase budući da Miloš važi za nekoga ko nije lak za saradnju, a Veljko za nekoga ko ne trpi autoritet. Ceca je našla rješenje najbolje za Ražnatoviće, naime, ona smatra da bi ulogu osnivača i glavnog komandanta Srpske dobrovoljačke garde najbolje odigrao njihov kućni prijatelj Vuk Kostić.


- Miloš Biković je dobar glumac, ali mislim da ne treba da čačka u nešto što se odglumiti ne može. On je mlad, ali veoma uspješan glumac. Međutim, nije lako odglumiti takvu ličnost kakva je bio moj otac - rekao je mladi Ražnatović, pa pokrenuo ozbiljno pitanje, iako i dalje nema naznaka da će se film zaista i snimati uskoro.

Ono što je prethodilo ovakvoj reakciji jeste napeta atmosfera između Miloša i Veljka na snimanju naše trenutno najpopularnije domaće serije.


- Biković i Ražnatović trebalo je da zajedno rade scene za seriju "Južni vetar", međutim, Veljko je u posljednjem momentu odlučio da na snimanje ne dođe. Iako su producenti serije u njemu vidjeli idealnog opasnog momka koji može da dočara zatvorski život, do saradnje ipak nije došlo. Jednostavno, jedan drugom nisu legli, Biković je prilično nezgodan za saradnju, pogotovo sa amaterima, dok je Veljko vrlo ponosit i srčan i čim osjeti da ga neko poprijeko gleda i ne poštuje ga na način na koji zahtijeva, reaguje. Jednostavno nije želio da snimi te scene s Milošem i zato je odustao od uloge u seriji iako je sve to vježbao i dolazio na probna snimanja - rekao je za Svet dobro obaviješten izvor.


Da ni Ceca ne želi Bikovića u ulozi Arkana, potvrdila je kada je pohvalila lik i djelo Vuka Kostića.

- Vuk je moj prijatelj i mislim da bi on odlično dočarao Željkov temperament i karakter. Veoma je talentovan i sigurno bi mu legla uloga - rekla je Ceca, a Kostić je bio počastvovan što je baš on taj koga je pjevačica izdvojila od svih glumaca i poželjela da igra njenu najveću ljubav. Međutim, Vuk se još nije izjasnio oko odnosa Miloša i Veljka.

- Možda mu je neprijatno zbog ove situacije jer je on dugogodišnji prijatelj Cecine porodice, ali i jako dobar kolega i drug s Bikovićem. On inače gleda svoja posla, a ne krije da je u jako dobrim odnosima sa Cecom. Pa kad joj dođe na slavu, on čak i zapjeva - zaključio je dobro obaviješteni izvor.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.