x

SVE ZA UNUKA MEZIMCA

Ražnatovići za Željkov prvi rođendan dali 15.000 eura! Anastasija spremila poseban poklon!

Nasljednik Veljka Ražnatovića Željko danas slavi prvi rođendan, što je u svakoj porodici velika stvar. Upravo zato su se Ražnatovići, posebno Ceca, potrudili da za dječaka organizuju proslavu koja će biti nezaboravna.

Folk zvijezda ne voli da priča o svom privatnom životu, pa kad je pitaju za Željka, uvijek skromno odgovori - da je kao i svako drugo dijete njegovog uzrasta - jede, spava, igra se, plače, smije se. Beba kao i svaka druga. Mi iza kamera živimo normalan život, imamo probleme kao i svi drugi ljudi. Nismo ništa drugačiji od onih koji nisu javne ličnosti - rekla  je nedavno pjevačica.


Upravo zato ne želi da se proslava eksponira, već da u krugu prijatelja i porodice to obilježe. Kako  izvor blizak Ceci tvrdi, ona je u dogovoru sa Veljkom i Bogdanom izabrala restoran za proslavu, a savjetovala se i oko dekoracije. Ona će biti dječije tematike - sa puno balona i ostalih sitnica sa motivima crtanih likova, a dominiraće plava i bela boja. Ipak, morali su da suze broj zvanica zbog trenutne epidemiološke situacije, ali će oni najbliskiji prisustvovati.


To su Lidija i Predrag Ocokoljić sa djecom, Bogdanine sestre, Mirko Šijan, kao i roditelji Bogdan i Danijela. Oni će na proslavu doći pravo iz Titela, sa još nekoliko članova familije. Zabavi će prisustvovati i nekoliko porodičnih prijatelja Ražnatovića, kolege i saradnici, javne ličnosti sa kojima se druže. Neizostavni su i ponosna tetka Anastasija, Cecin dečko Bogdan Srejović i Bogdanini Veljkovi prijatelji koji takođe imaju decu.


Ražnatovićeva nije štedjela kada je proslava u pitanju, navodi naš sagovornik, ali s obzirom na to da je elitni restoran u pitanju, može se reći da je dobro prošla. Za zakup lokala i ketering je dala oko deset hiljada eura, dok je za dekoraciju, animatore za djecu i druge sitnice izdvojila oko tri hiljade eura. Kako je u pitanju rođendan za najmlađe, alkohola neće biti u većoj mjeri, pa je za pjenušava vina kojima će nazdravljati dala oko hiljadu eura. Torta će biti glamurozna i velika, na nekoliko spratova, a sagovornik kaže da će dominirati plava boja i imaće nekoliko ukusa. Pripremljen je i slatki sto koji najmlađi obažavaju, a za poslastičarske proizvode su platili takođe oko hiljadu eura.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.