x

zavodnik

Ražnatovićkin dečko je oduvijek imao lijepe žene: Nju je Bogdan ljubio prije Cece! (Foto)

Otkako je objelodanjeno da Ceca Ražnatović uživa u novoj ljubavi sa devet godina mlađim Bogdanom Srejovićem, njegov privatni život i prošlost intrigiraju javnost. Mnoge zanima ko je mladić ko je osvojio srce popularne pjevačice, čime se bavi, ko su mu roditelji, s kim se druži, ali i ko su mu bivše djevojke. 

 Osim Zorane Tasovac, sa kojom je bio u braku i sa kojom je dobio kćerku, menadžer ugostiteljstva je u gradu poznat i po vezi sa  dizajnerkom Vladanom Radosavljević, s kojom se zabavljao do 2018. godine, saznaje Kurir.

Nakon što se razveo od sadašnje djevojke Saše Kovačevića, Bogdan je poslije nekog vremena otpočeo novu romansu sa brinetom, sa kojom je, kako  izvor blizak njemu kaže, bio u ljubavi oko dvije godine. On kaže i da mu je to prva ozbiljna veza nakon rastanka od supruge, kao i da su se upoznali preko zajedničkih prijatelja u jednom od noćnih izlazaka, čiji su oboje ljubitelji.


Od tada pa sve do juna 2018. godine Bogdan i Vladana se nisu razdvajali. Osim izlazaka po prijestoničkim klubovima, bivši par često je i putovao zajedno, najprije na Kopaonik na zimovanje, a potom i na ljetovanje u Grčku.

O tome svjedoče i fotografije na Vladaninom profilu na Instagramu, koje, iako nisu više zajedno, ona nije uklonila. Pored posjete Atini, dizajnerka i Bogdan su početkom 2018. godine otputovali i na dalju destinaciju - Maleziju, pa su objavljivali fotografije iz Kuala Lumpura i Džordžtauna, a pokazali su da su obišli i brojne znamenitosti.


Kako kaže  sagovornik upućen u njihovu vezu, Vladana je bila jako bliska i sa Bogdanovom kćerkom, sa kojom takođe ima zajedničke fotografije. Njih troje su provodili zajedno dosta vremena, pa su tako, osim posjeta restoranima, odlazaka u šoping, često šetali i išli na izlete.


Idila između Srejovića i Vladane trajala je, kao što je i spomenuto, do sredine 2018. godine, nakon čega su na miran i civilizovan način odlučili da raskinu. Naš izvor kaže da im jednostavno nije više išlo i da su zajedno riješili da stave tačku na vezu. Interesantno je da, iako Vladana nije skinula fotografije sa bivšim sa Instagrama, njih dvoje se više ne prate, ali izvor tvrdi da su ostali u dobrim odnosima i da, ukoliko se sretnu, normalno se pozdrave, javlja Kurir.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.