x

Razotkrio ga zadrugar: Edis poslao Zilhi poruku da ga čeka, ostaviće Draganu!

Bivši rijaliti učesnik tvrdi da Edis igra ozbiljnu igru. 

Bane Čolak tvrdi da je Fetić je imao za njega tajnu poruku koju ga je zamolio da prenese Zilhi.

- Kada sam izlazio, pozdravio se sa mnom i šapnuo mi da pozovem Zilhu i da joj kažem da ga sačeka, da je voli i da čuva djecu, a da on brzo stiže - otkrio je nekadašnji učesnik rijalitija za "Star" prenose mediji, pa dodao:


- Doduše, kada sam izlazio i kada mi je to rekao, nije bio sa Draganom, oni su kao odlučili da više ne budu zajedno, pa sam povjerovao da se pokajao, ali sada vidim da nije. Sreća što nisam zvao Zilhu, da se blamiram.


- Mogla je žena da pomisli da je ja lažem i izmišljam. Ovamo joj prenosim kako je Edo voli i da ga čeka, a on sa Draganom ispod jorgana. Ni Dragana mi nije jasna, ja sam sa njima bio okej, a onda su počeli da me uvlače u tu priču, kao ja muvam Draganu, a ja sam bio tu da je utješim kao drug. Iskreno, bio sam šokiran kada sam vidio kako Zilha izgleda, a Edo tako lijepu ženu vara, i to javno. Kada su mi pričali kako je njihova veza počela, to je smjehotres ozbiljan. Ja sam pravio gluposti, ne kažem, ali Edo... - nastavio je priču Čolak.


- Bilo bi super kada bi mu Zilha oprostila zbog djece, ali vidi se da je ona žena na mjestu i da nema šanse da bilo šta više sa njim ima. A, iskreno, ni Dragana ga napolju neće trpjeti - zaključuje Bane.

.

.

.

.


Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.