x

Razotkrivamo sve tajne Zadruge: Šta je Aleksandra Subotić radila u Zvezdarskoj šumi i s kim se snimala?

Mnoge tajne u "Zadruzi" su još neotkrivene jer se zadrugari na svaki pomen neke afere blago rečeno prave ludi. Naime, dok se čuveni Suad Suki Keserović oglašavao povodom priče o Ani Korać, njen dečko David Dragojević ponašao se kao da prvi put čuje za tog čovjeka.

David zapravo veoma dobro zna da je to upravo onaj Suki koji je u jednom telefonskom uključenju u "Parove" poručio njegovoj bivšoj vjerenici Aleksandri Subotić da se odlično znaju i podsjetio je na njihove akcije u Zvezdarskoj šumi.

Kada se, u to vrijeme, uživo u emisiju "Upoznajte Parove" uključio izvijesni Mate iz Zagreba, Zerina je tada otkrila da je njegovo pravo ime  Suad Keserović.

On je Zerini poručio sve najgore, ali onda se obratio i Aleksandri Subotić: 


- Nema potrebe da ti mene porediš sa Čabarkapom, svi sve znamo. Da li se sjećaš Zvezdare? Šume? Znamo se ti i ja dobro, poručio je čuveni Suki, a jedno kratko podsjećanje na to osvanulo je na društvenim mrežama.

Takođe, jednom prilikom u "Parovima" Zerina Hećo je osula drvlje i kamenje po Aleksandri, koja je navodno Davida varala sa njenim prijateljem Sadom.

- Vratila se ku.ica, lažljiva... Svog muža si varala sa mojim prijateljem... Zove lajv, na kameri se skidala, pokazuje se, malo gaćice... Uključite Sadu, slobodno pitajte! Ološu, kakve si mu poruke pisala, to je inače moj prijatelj", rafalno je napala Zerina Aleksandru, a ona ju je još dodatno provocirala:

- Vulgarne, vulgarne, cinično je odbrusila Subotićeva, a Hećovu je to još više raspalilo da je zakuca.

- Da, ološu jedan... Ti si ku*va u duši, srećo moja, zaključila je Zerina.

Inače, po Aleksandrinoj priči - ona u životu zna samo za dva muškarca Aleksandra Čabarkapu s kojim ima kćerku Magdalenu i Davida Dragojevića, koji ju je javno osramotio kada se nakon velikih planova za budućnost sa njom, smuvao sa Anom Korać i sa njom je i dalje u strasnoj vezi u "Zadruzi 2".


Međutim, poslije Čabarkape, u rijalitijima su se pominjali mnogi sa kojima je Subotićeva dovođena u vezu od Jareta iz Kaluđerice s kojim je navodno bila ostala i trudna, pa abortirala, što je bila tema u "Parovima", preko Bobana Krstića za kog je čak uživo u programu pred Karađorđem pričala kako ju je tukao, Mladena Vuletića s kojim uporno tvrdi da nije imala ništa, dok svakodnevno isplivavaju dokazi da ipak jeste, do beogradskog biznismena Dejana Popovića Tigra, inače miljenika starleta iz "Zadruge" i "Parova".

Inače, pred povratak u rijaliti Aleksandra je priznala da je napolju čeka novi vjerenik, te da je i David Dragojević za nju prošlost, kao što je ona za njega.

Riječ je o četrdesetogodišnjem Novosađaninu V. A, opasnom momku kojeg Subotićeva zna od prije i bilo je samo pitanje vremena kada će završiti zajedno.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.