x

Razuzdani Bekam: Fudbaler pokazivao intimne dijelove pa razmjenjivao nježnosti sa suprugom na jahti!

Nekadašnji fudbaler Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija gosti su Eltona Džona i njegovog izabranika na jahti koja je usidrena na jugu Francuske.

Dejvid važi za jednog od najzgodnijih muškaraca na svijetu i ljetnja sezona je pravo vrijeme kada obožavateljke imaju priliku da ugledaju sočne, golišave fotografije četrdesetčetvorogodišnjeg fudbalera na odmoru.

Dejvid i Viktorija su uživali u danu posvećenom porodici i kumovima Eltonu i Dejvidu Furnišu, a o tome da su lijepo odmorili i uživali svjedoče i sočni poljupci koje je ljubavni par razmijenio na brodu.


Bekam je pokazao tetovaže na svom izvajanom tijelu, a u jednom trenutku je odlučio i da se riješi slane vode pa se opušteno istuširao na brodu i spustio kupaće gaće. Za to vrijeme deca su skakala u more, a Viktorija se sunčala na palubi.

Fudbaler je u jednom trenutku i fotografisao Viktoriju, a potom se i igrao sa djecom. Fanovi su poludjeli za njegovim golišavim fotografijama i govore da je Bekam ovoga ljeta opravdao titulu najzgodnijeg fudbalera.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.