x

Razvaljivao je u Zvezdama Granda: Sada je sa svojim bendom predstavio pjesmu i tek će vas oduševiti!

Nakon tri godine uspješnog djelovanja u svijetu muzike, brojnih nastupa kako u BiH tako i zemljama regije, popularni ``Pozitiva band`` iz Zenice odlučio je javnosti predstaviti svoju prvu autorsku pjesmu ``Evo me``. Budući da su interesovanja za njihovim angažmanom sve veća, talentirani momci, muzički profesionalci, odlučili su ovog ljeta predstaviti svoj prvijenac.

Posebno je interesantno da je tekst za hit u najavi pisao Benjamin Kermo, frontmen, dok ostali članovi benda potpisuju muziku. Za produkcijiski dio zadužen je poznati sarajevski kompozitor Amil Lojo, koji je, kao i uvijek, svoj posao uradio vrhunski što predstavlja krunu cjelokupnog projekta kada se radi o novoj pjesmi mladih Zeničana.

 

Valja istaći da je talentirani Kermo, javnosti poznat po svom uspješnom učešću na popularnom takmičenju ``Zvezde Granda``. Nakon odličnog plasmana na takmičenju svoju karijeru uzlaznom putanjom odlučio je nastaviti sa bendom što se pokazalo ispravnim potezom. Kako su nam kazali iz benda, novom pjesmom željeli su se zahvaliti brojnim posjetiocima koji dolaze na njihove nastupe, a na kojima vlada odlična atmosfera od prvog do posljednjeg takta svirke.

 

- Zbog ogromne podrške koju uživamo, zahvaljujući predanom radu, odlučili smo brojnoj publici pokloniti pjesmu kao jedan mali znak zahvalnosti. Vrijedno smo radili i optimisti  smo da će pjesma ``Evo me`` za kratko vrijeme pronaći svoj put do publike - kažu iz benda.

 

Ovom pjesmom, dodaju, žele osvojiti region, međutim, tu se neće zaustaviti budući da već vrijedno rade na novim pjesmama. Članovi benda Eldin, Almir, Haris i Oliver n  čelu sa Benjaminom odlučili su priču o prvijencu podići na najviši nivou o čemu svjedoči podatak da su za novu pjesmu odmah uradili i spot koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.