x

sa suprugom ima dvoje djece

Razveo se Nikola Ajdinović: Godinu dana smo bili na ratnoj nozi!

Nikola Ajdinović poznatiji kao Šećer, nekadašnji finalista "Zvezda Granda" i jedan od najtraženijih pjevača, razveo se nakon 7 godina braka.

On je potvrdio da su stavili tačku na brak jer se ljubav ugasila.

- Bolje je da se rastanemo i razvedemo, nego da se svađamo. Posljednjih godinu i po dana bili smo na ratnoj nozi, a već 11 mjeseci nismo zajedno - potvrdio je Šećer i istakao da iako se ljubav ugasila, zauvijek će ostati povezani jer imaju dvoje djece.


- Ono što se dešava između nas roditelja treba da ostane između nas jer naš odnos nikako ne smije da utiče na našu djecu. Samo zbog njih bivša supruga i ja smo ostali u kontaktu. Mislim da svaki iole razuman čovjek tako razmišlja jer prvenstveno misli na svoju djecu, pa tek onda na sebe - istakao je Ajdinović.


Iako nisu uspjeli da prevaziđu krizu u braku koja je trajala više od godinu dana, zbog čega mu je na neki način žao, ne krije da je srećan što je ponovo solo. Mada o novoj ljubavi trenutno ne razmišlja.

- Konačno sloboda - našalio se pjevač i dodao: - Uživam u slobodi, ali još uvijek nisam spreman za novu ljubav. To mi ne treba za sad!


Nakon razvoda posvetio se sebi i doživio nevjerovatnu transformaciju. Prvo je poradio na imidžu koji je podrazumijevao puštanje brade, a ubrzo zatim stavio i minđušu, ali kako kaže, sve je to bio privremeni hir.

- Jedno vrijeme sam puštao bradu i to je bio dio mog nekog novog imidža, ali mislim da mi je trenutna dužina brade najbolja. Što se tiče minđuše, to više ne dolazi u obzir. Iskreno da vam kažem, to je više bilo neko zezanje - iskren je nekadašnji finalista.


Podsjetimo, tokom takmičenja Nikola je isticao da mu je porodica najveća podrška, kao i da njegova supruga u potpunosti razumije njegovo odsustvo.

- Porodica ima puno razumijevanja za ono što radim i jako sam srećan zbog toga. Supruga mi je zapravo najveća podrška koju imam - izjavio je tokom učešća u "Zvezdama Granda".

.

.

.

.

.

Izvor: grand.online

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.