x

Razvode se David i Aleksandra, a razlog za to je strašan!

David, prema riječima njegovog bliskog prijatelja, pošto poto želi da raskine sa Aleksandrom i taj plan je polako počeo da primjenjuje.

 - David nije nimalo naivan dečko. On je u vezu sa Aleksandrom ušao iz nekoliko razloga. Tu najmanje ima ljubavi i strasti sa njegove strane. Uspio je da pridobije njenu ljubav i povjerenje i sada će polako da počne da se sklanja. Njega zanima samo novac, a svjestan je da bez Subotićke ne bi mogao da proviri u Pinkov projekat. Z


- Zato je grebao i rukama i nogama da zajedno s njom uđe u šou i u tome je uspio jer je to, između ostalog, bio njen uslov prije nego što je potpisala ugovor - tvrdi izvor i nastavlja:


- Njegovi planovi poslije rijalitija su vezani za Ameriku, a ne za Srbiju. Tamo nema namjeru da vodi Aleksandru i u rijalitiju će se njihova ljubav završiti. Već je počeo da joj priređuje ljubomorne scene, a plan je takav da se ona udalji od njega kada shvati da on muva djevojke u rijalitiju. On čak izbjegava i s*ks s njom. Lično mi je rekao da će i to da uradi - završava Davidov prijatelj.


(Alo.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoć moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži način da dođe do ljubavnika da kontaktirate Dr.Agbazara na WhatsAppu: { +234 810 410 2662 } ili putem e-maila na: { [email protected] } Ja sam tako sretna barem ja i moj ljubavnik opet se vraćaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazara