x

evo šta je razlog

Razvodi se Goga Sekulić: Pjevačica prije 6 mjeseci ostavila muža Uroša!

Goga Sekulić se razvodi, saznaje Kurir. Pjevačica je nedavno podnijela zahtjev za sporazumni razvod braka od Uroša Domanovića, sa kojim je provela šest godina, tokom kojih su dobili sina.

Njih dvoje su se rastali još prije šest mjeseci, ali su tek sada pokrenuli u proces sudske rastave. Izvor upućen u odnos pjevačice i svjetskog prvaka u điju-đicu otkriva da njih dvoje već dvije godine ne žive zajedno zbog poslovnih obaveza, te da su upravo razdvojenost i daljina uticale da njihov odnos zahladni.


- Nakon vjenčanja Goga i Uroš su živjeli u Cirihu, gdje on ima sportsku akademiju. Bilo im je savršeno, a pjevačica je redovno dolazila u Beograd zbog poslovnih obaveza, gdje je boravila i po mjesec dana, što njenom mužu nije smetalo. S druge strane, on nije volio da se pojavljuje u javnosti i smetalo mu je kada bi se njegova fotografija pojavila u medijima. Nije želio da bude dio estrade. Gogi je bilo teško da balansira, ali nekako je uspijevala da razgraniči posao i privatnost - otkriva izvor i dodaje da su se prvi problemi javili na početku pandemije koronavirusa, prije dvije godine. Goga se tada sa sinom preselila u Beograd, a Uroš je ostao u Cirihu.


- U početku su super funkcionisali na daljinu. Goga je s vremena na vrijeme odlazila u Švajcarsku, ali je i Uroš dolazio u Srbiju. Međutim, ubrzo je takav način života počeo da utiče na njihov brak, često su se svađali. Nije bilo ljubomore, ni treće osobe, već je njihova komunikacija postajala sve gora i gora - kaže izvor i naglašava da se pjevačica maksimalno posvetila porodičnim obavezama i da je mnogo toga zapostavila.


- Svirke, snimanja i druženje sa prijateljima svela je na minimum, pa je tako i svoju karijeru pustila niz vodu. Imala je pomoć samo od oca i majke, a često je zbog umora i iscrpljenosti završavala na infuziji. Postala je jako nezadovoljna i usamljena. Kada je odnos sa mužem postao nepodnošljiv, seli su i dogovorili se da je razvod najbolje rješenje, te da ne žele da neko ispašta. Dijete će ostati sa Gogom, a otac će ga viđati i pomagati u svemu. Oni se svakodnevno čuju, ali samo zbog potreba njihovog sina - završava izvor.


Pjevačica je i na svom Instagramu obrisala sve fotografije sa suprugom, a riješila je da se sada posveti poslu i da se u velikom sjaju vrati muzici i nastupima. Najavila je brojne novitete koje sprema sa novim stručnim timom ljudi.

Mi smo ovim povodom kontaktirali Sekulićevu, ali nam se ona nije javljala na poznati broj telefona, javlja Kurir.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.