x

Nijemac ništa ne krije

Real ponovo Kroosu ponudio novi ugovor, a on im iskreno priznao u kakvoj je dilemi

Njemački fudbaler Toni Kroos nije dogovorio s Real Madridom produženje ugovora.

Kroos s kraljevskim klubom ima saradnju do kraja iduće sezone i čelnici Reala su u nekoliko navrata pokušali da dogovore produženje ugovora, ali nisu imali baš nekog uspjeha.

Kako je objavio madridski AS ovaj 32-godišnji veznjak je iznenadio Florentina Pereza jer je ponovo odbio novi ugovor, te je iskreno priznao da mu to sada nije u interesu.


Kroos je u Real Madrid došao na ljeto 2014. godine iz Bayerna za 32 miliona eura i bio je pun pogodak jer je već osam godina standardni član prve postave kraljevskog kluba i osvojio je sve što je mogao.

I Perez je svjestan koliko je Kroos važan i smatra da može još nekoliko sezona da igra na vrhunskom nivou, ali Nijemac očito razmišlja drugačije.


AS je objavio da Kroos i nema više toliko motivacije kao prije jer je u karijeri uspio da osvoji skoro sve što je mogao. Iako ima tek 32 godine već razmišlja o završetku karijere.

Kroos je poručio čelnicima Reala da mu treba vremena da razmisli i da će im tek iduće sezone saopštiti da li će ostati u klubu ili će završiti svoju karijeru. Odlazak u neki drugi klub trenutno mu uopšte nije opcija.


(Sport Sport)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.