x

RECEPT ZA DOBAR ŽIVOT postavlja nove standarde!

Nakon niza sjajnih sezona, ``Recept za dobar život`` postavlja nove standarde od ove jeseni u programu Hayat TV-a.

Gurmanski užici koji podrazumijevaju brzu, zdravu te pristupačnu ishranu kao dio poželjnog lifestylea ruše predrasude o ``višku kalorija``. Svaki ``Recept`` pretvaraju u avanturu prepunu poželjnih kulinarskih izazova. U našem, bosanskohercegovačkom loncu, muškarci kuhaju i serviraju, dok žena aktivno učestvuje u degustaciji s dragim nam gostima, uvažavajući mogućnost da u svakom trenutku ``priskoči`` u pomoć.

Moderatorski dvojac, Faruk Čaluk i Aida Mahmutović, uz stručne medicinske savjete prof. dr. Emira Solakovića začinit će svakodnevnu pustolovinu u potrazi za najoriginalnijim receptom za dobar život uz dozu smijeha kao apsolutni ``must have`` nadolazeće jeseni.

Pripremajući tradicionalna jela prilagođena modernim načinima pripreme, zavirit ćemo u svijet kako bismo saznali kakva gastronomska čarolija vlada u drugim zemljama. Obrok treba biti vrijeme kada se okupljaju porodice, prijatelji. Danas, 9. septembra u 17h ne propustite premijeru nove sezone ``Recepta za dobar život``. Uživajte u zabavnim dijalozima koji se tiču svakodnevice i barem virtuelno u našim gastronomskim delicijama. ``Recept za dobar život`` u programu Hayat TV-a gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 17h.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.