x

Rekorderka: Cijeli spisak frajera sa kojima je Mina Vrbaški bila intimna u Zadruzi!

Starleta Mina Vrbaški postala je poznata domaćoj javnosti nakon što je 2017. godine optužila folk pjevača Šaka Polumenta da je njoj, tada maloljetnoj djevojci, slao snimke u kojima joj se udvarao.

Nakon ovog skandala dobila je poziv da bude učesnica "Zadruge 1", što je oberučke prihvatila, a u rijalitiju je nastavila da niže skandale.

Vrlo brzo je stupila u emotivnu vezu sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom, sa kojim je pred kamerama više puta imala intimne odnose. Njihva veza bila je turbulentna i puna svađa, a kada su se rastali, ona se upustila u vezu sa manekenom Tomom Panićem.


Mina je bila slobodna i u vezi sa Panićem, pa je imala sa njim intimne odnose kada god im se ukazala prilika.

Ova skandalozna djevojka je ušla i u "Zadrugu 2", a tamo nastavila sa vrelim akcijama sa muškarcima. Prvi na spisku bio je Jovica Putniković. Njihova veza nije dugo potrajala, ali nisu se libili da imaju intimne činove pred kamerama.

U decembru 2018. godine učesnik rijalitija "Zadruga 2" postao je maneken Marko Marković, a ni on nije ostao imun na čari Mine Vrbaški, koja je javno priznala da se u jednom periodu života bavila pros..tucijom.


Mina je i sa Markom imala vrele akcije kako u krevetu, tako i u tuš kabini.

Kao da joj nije bilo dosta prisnosti sa muškarcima pred kamerama Mina je pred kraj "Zadruge 2" imala solni odnos i sa pjevačem Savom Perovićem, koji joj je do tog trenutka bio drugar. Sve se treslo od njihove akcije u sobi za rehabilitaciju.

Mina Vrbaški učestvovala je i u "Zadruzi 3" u kojoj je bila u ljubavnoj vezi sa Crnogorcem Mensurom Ajdarpašičem.


Njih dvoje se stalno svađali, o čemu je Srbija brujala, a veliku pažnju publike privlače i njihovi intimni odnosi. Mina i Mensur su nedavno raskinuli, zbog čega je Vrbaški i zaplakala na svom Insta "storiju" uz riječi da mu se javno izvinjava, te da je svjesna šta je izgubila.

Mina je sa još nekoliko muškaraca tokom učešča u tri sezone "Zadruge" razmjenjivala nežnosti, kao što su Vladimir Tomović, Ervin Mujaković, Adam Đogani, a spomenutih šestorica muškaraca imali su priliku da vode ljubav sa njom. Zbog ove cifre Mina nosi titulu djevojke sa najvećim brojem initmnih partnera u tri sezone "Zadruge".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pulsonline.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.