x

Reper uživa u nedozvoljenoj supstanci pred tinejdžerima: Rasta puši naočigled djece, a Ana ide u crkvu! (Foto)

Stefan Đurić Rasta je veliki uživalac marihuane, čime se često hvali na Instagramu. Sada je reper otišao korak dalje i pred tinejdžerima, svojim najvećim fanovima, zapalio džoint!

Ekipa "Paparaco lova" snimila je Rastu ispred jedne perionice kola, a dok je čekao da se njegov automobil opere, uzeo je picu. Društvo su mu pravili drugovi, između ostalog i sin Sinana Sakića Alen, sa kojima je reper slasno ručao, kada su im prišli tinejdžeri.

Muzičar im je ispunio želju i fotografisao se sa njima, a potom im demonstrirao šta najbolje ide poslije pice - džoint!


Bez blama, Rasta je pušio marihuanu, a kada je završio, opušak je bacio na pod.

U međuvremenu je Alen pokazao kakav je marketinški stručnjak, pa se popeo na saobraćajni znak pored perionice i zalijepio naljepnicu sa imenom Rastine firme, kao i na elektrokutiju!


Ponosni reper je to fotografisao i objavio na svom Instagramu, a potom sjeo u kola i odvezao se u nepoznatom pravcu. Dok Rasta puši džoint, njegova bivša supruga Ana Nikolić šeta se po gradu.

Pjevačicu je "Paparaco lov" uhvatio kako za vrijeme pljuska ulazi u svoj auto sa turbanom na glavi, i odvozi se do crkve.


Sutradan ju je ispred stana čekao vozač, a ona je iz zgrade izašla sa kćerkom i dadiljom.

Ovaj put bila je tip-top sređena, a kada je stigla u centar, stavila je masku na lice. Pjevačica se najprije igrala sa kćerkicom i jurila je po ulici, a potom je otišla u salon ljepote, gdje se zadržala dva sata.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.