x

kazanova iz niša

Reprezentativac Nemanja Radonjić sa Marinom Visković prvo varao Sofiju Šašić, a sada isto radi i novoj djevojci manekenki!

Nemanja Radonjić, po svemu sudeći, voli da sjedi na dvije stolice. Jer, reprezentativac Srbije, kako saznaje Kurir, vara svoje djevojke. Ali sa istom ženom - Marinom Visković.

Kako  otkriva  izvor, fudbaler je počeo da se viđa sa pjevačicom dok je bio u vezi sa Sofijom Šašić, kćerkom Sonje Vuksanović i Željka Šašića, i svoj odnos s njom još uvijek nije završio. Iako ima drugu djevojku, manekenku Isidoru Kadijević, on se i dalje sastaje s Marinom kad god je u prilici.


Inače, Sofija je svoju vezu s Radonjićem raskinula kad mu je našla prepisku s Viskovićevom, kojoj je fudbaler dao angažman u svom kafiću u Beogradu, u kom i sada, uglavnom petkom, nastupa. Detalje ove afere ispričao je izvor blizak glavnim akterima priče.


- Sofija i Nemanja su bili u stabilnoj vezi i svoju ljubav su javno pokazivali sve do trenutka kad ga je ona uhvatila da se dopisuje sa Marinom. Izbio je kuršluš, on je pokušao da se opravda, ali Sofija takve stvari ne toleriše i dobio je šut-kartu. Zapravo, imali su oni već neke čarke, i to je samo bio jedan od razloga da raskinu emotivnu vezu. Neko vrijeme nisu razgovarali, ali su ubrzo izgladili odnos i sada su dobri prijatelji. On je u međuvremenu ušao u vezu sa manekenkom Isidorom, koja je radila za Sofiju, a i dalje se s vremena na vrijeme viđa s Viskovićevom.


- Tajno se sastaju jer oboje imaju partnere. Inače, Isidora je kod njega u Portugalu kad god nema neku modnu kampanju. Ona trenutno važi za jednu od najljepših srpskih manekenki i zovu je srpska Kendal Džener zbog sličnosti sa svetskim top-modelom - kaže  sagovornik i dodaje da je Marina skupo platila kada je njen bivši dečko otkrio s kim ima tajnu aferu.


- Marina je tada bila u vezi s biznismenom koji joj je poklonio džip od skoro 50.000 eura, koji joj je oduzeo kada su do njega došla saznanja da ona ima tajnu kombinaciju sa fudbalerom. U gradu se sve zna i takve stvari ne mogu da se sakriju. Poslije njega, smuvala se sa funkcionerom, kog je estradni menadžer Saša Mirković pomenuo gostujući u vašoj emisiji "Sceniranje" i nazvao ga lažnim generalom - završava naš izvor.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.