x

Restoran i bar Piazza A2 otvorio vrata u velikom stilu: Sarajevo je dobilo ekskluzivni objekat! (Foto)

U četvrtak, 24. juna upriličeno je svečano otvorenje novog Apartmanovog Restorana & bara Piazza A2. Na odličnoj lokaciji u naselju Dobrinja ovo mjesto jednostavno morate posjetiti, jer mami što svojom ponudom, ambijentom na dvije etaže, tako i najljepšom baštom u gradu.

Restoran & bar Piazza A2

Dabrobosanska 17, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Fenomenalno druženje zvanica u modernom enterijeru, sa posebnom gastro ponudom, jedinstvenom u regionu i uz zvuke prigodne muzike je potrajalo do kasnih sati, a oduševljenja nije manjkalo. Restoran i bar Piazza A2 je slika i prilika nečega drugačijeg, bilo da je riječ o specijalitetima i ponudi, tako i po svom uređenju. Enterijer je zaista besprijekoran i nešto što ostavlja utisak da se nalazite u nekoj od evropskih prijestolnica, a i samoj ljetnoj bašti se predalo velikog značaja, a svojim kapacitetom i izgledom je daleko ispred svih.


Otvorenje Restorana i bara Piazza A2 je proteklo apsolutno savršeno. Organizacija je perfektna, a zvanice nisu krile oduševljenje na konto onoga što ih je dočekalo. Da će ovo biti mjesto na kojem se ispisuju najljepše priče, uvjerili smo se na samom početku, budući da je odmah pala prosidba i čuveno "Da". Atmosfera je baš kako dolikuje jednom ovakvom mjestu bila krajnje pozitivna, a uz dobru muziku su se sa zadovoljstvom isprobavali razni specijaliteti. 


Istina je da Sarajevo ima bogatu gastro ponudu, a Restoran i bar Piazza A2 je otvoren u želji da ponudi nešto drugačije od svega što je dostupno u većini sarajevskih restorana. Vrhunska kvaliteta i raznovrsna ponuda specijaliteta su već u startu pokupili simpatije prisutnih, te su već zakazali svoj povratak. U kuhinji Piazze A2 su i te kako skloni iznenađenjima i inovacijama, pa će gosti imati osjećaj da se meni neprestano obnavlja, osvježava i dopunjuje. Bogata i stručno odabrana vinska lista je u skladu s gastronomskom ponudom, a stručnjaci će vam svakako pomoći da odaberete najbolji spoj. 


Restoran i bara Piazza A2 je pravo mjesto gdje vaše povjerenje pretvaraju u doživljaj za pamćenje. Biće to destinacija koja će postavljati nove standarde i pomijerati granice dobrog ugostiteljstva. Poseban odabir hrane, profesionalnost i ljubazan pristup gostima sa sve spremanjem jela s visokim standardima kulinarstva pronaći će put do vašeg srca, dok će vam se osim gastro čarolije pod kožu uvući i svojim ambijentom i atmosferom koja odiše toplinom. Mirna i inspirativna oaza za sve vas je  Restoran i bar Piazza A2, stoga budite među prvim gostima ovog urbanog objekta. 

Pratite Piazzu A2 i na Facebooku i Instagramu: 
https://www.facebook.com/apartmancaffe/
https://instagram.com/apartmancaffe?igshid=1054w03rnxwb5

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.