Restoran Jezero By Azzaro - Doček Nove godine: Katarina Grujić i Ljuba Perućica!

31.12.2019 21:00

Doček Nove godine 2020 u restoranu Jezero by Azzaro Ada Ciganlija. Mogućnost plaćanja preko računa i slanja karata na željenu adresu na teritoriji cele Srbije i u inostranstvu.

Telefoni za sve informacije za doček Nove godine u restoranu Jezero by Azzaro Ada Ciganlija i prodaju karata su:

+381 62 34 34 33

+381 63 34 34 33

+381 63 33 33 44

MUZIKA:

Katarina Grujić, Nenad Manojlović, Ljuba Perućica i Kristina Nina Jovanović

PIĆE:

Neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri:

-Vodka (Smirnoff)

-Viski (Johnnie Walker)

-Pivo (Jelen, Lav, Tuborg, Heiniken)

-Vino (crveno, belo, rose)

-Rakije (kajsija, dunja, šljiva, viljamovka)

-Pelinkovac

-Džin

-Martini

-Vermut

-Campari

-Voda (gazirana, negazirana)

-Sokovi (gazirani, negazirani)

-Kokteli (Sex On The Beach, Margarita, Long Island, Mai Tai, White Russian, Pina Colada, La Bomba, Mellon Ball)

-Kafa

HRANA:

Predjelo:

-Pečenica

-Pršuta

-Kulen

-Mladi sir

-Kačkavalj

-Projice sa kajmakom

-Pita sa pečurkama

-Pita sa zeljem

-Prebranac sa crvenom paprikom

-Rolat od ajvara i spanaća

-Ruska salata

-Pasta salata

-Slana torta sa četiri vrste sira

-Naćosi

Glavno jelo:

-Svinjski vrat u sosu od slaninice, pečuraka i paprike

-Ribić u kajmaku

-Grčki ražnjići sa Zagzigi prelivom

-Kranč piletina sa sosom od majčine dušice

-Roštilj

-Dimljena pastrmka sa blitvom i barenim krompirom

-Aromatični pirinač

-Pekarski krompir sa povrćem

Salate:

-Kiseli kupus

-Miks zelenih salata

-Karpeze

-Grčka

Desert:

-Pita sa jabukama u lisnatom testu

CENA:

Cena po osobi se kreće od 60 eur do 120 eur u zavisnosti od pozicije stola u samoj sali i uključuje elegantno mesto za sedenje, kompletnu večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri (vidi na mapama).

Rezervacije i prodaja karata su već krenule. Za više informacija pozovite +381 62 34 34 33


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.