x

Restoran Mućke je novo mjesto u Sarajevu: Ukusna hrana i pristojne cijene krase ovaj objekat!

Restoran Mućke na adresi Husrefa Redžića 1. u sarajevskom naselju Ciglane novootvoreni je objekat koji zavređuje pažnju zbog svoje jedinstvenosti i autentičnosti. To se odnosi kako na sami eksterijer i enterijer objekta, tako i zbog ukusne hrane, bogate ponude i naravno pristojnih cijena.

Mućke Caffe & Restaurant

Husrefa Redžića 1 adresa Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

033 878 392

Novootvoreni Restoran Mućke koji je ime dobio po kultnoj humorističnoj serije je idealno mjesto za odmor i prilika da se kušaju najbolji specijaliteti, koje za sve goste spremaju vrhunski kuhari. 

Sam ambijent je urađen da se svaki gost osjeća udobno i opušteno, a sve je "upakovano" u pravu malu bajku i  na veoma pristupačnom mjestu. Za ugodnu domaću atmosferu se brinu ljubazni domaćini i osoblje restorana.


Restoran Mućke nudi bogat izbor jela, koja su pažljivo spremljena s ljubavlju. Neovisno da li želite pojesti nešto ukusno, a da pri tome bude brzo spremljeno ili neki zahtjevniji obrok, ovo je mjesto gdje ćete pronaći gotovo sve. Naravno, sami topli ambijent je očaravajući i biće sjajan i za brzinsko ispijanje kafice ili drugih omiljenih napitaka. 


Dakle, Restoran Mućke je idealno mjesto za goste ukoliko žele uživati u visokokvalitetnoj paleti jela i pića uz pristupačne cijene. Novootvoreni objekat pruža za svakog po nešto, od poslovnih ručkova, večera do ugodnog boravka sa cijelom porodicom. Moguće je organizovati rođendane, svadbe, promocije diploma i slično.

Zapratite Restoran Mućke i putem Facebook profila i Instagrama: 


https://www.facebook.com/mucke.sarajevo/

https://www.instagram.com/mucke.sarajevo/

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.