x

UPOZORENJE ASTROLOGA

Retrogradni Merkur u aprilu: Samo dva znaka će biti pošteđena

Krajem aprila Merkur je u retrogradnom kretanju i ovaj aspekt će trajati nekoliko dana

Krajem aprila Merkur je u retrogradnom kretanju i ovaj aspekt će trajati nekoliko dana. Ruska astrološkinja Tamara Globa upozorava sve znakove horoskopa da tokom ovog perioda budu pažljivi, jer će treća dekada aprila utjecati na situaciju s novcem, ali i budućnost u cjelini.

Pomračenje sunca

Osim retrogradnog Merkura, Tamara kaže i da će se još nešto važno dogoditi ovog mjeseca.

- U aprilu nas očekuje poseban događaj - pomračenje Sunca, i to 20. aprila. Veoma važne stvari će se desiti u periodu oko ovog pomračenja - upozorila je Globa.

Pomračenje Sunca se poklapa s retrogradnim Merkurom, a kako se ova dva događaja rijetko dešavaju u isto vrijeme i mogu se opisati kao eksplozivni astro miks, očekivano je da svi znakovi osjete posljedice. Poseban "udarac" će biti primjetan na polju novca, a mnogi će donijeti važne odluke vezano za budućnost.

Posljednja dekada

Globa upozorava znakove Zodijaka i da se ne fokusiraju samo na datum pomračenja (20. april) već i na dane prije i poslije, a koji će imati najveći utjecaj na sve horoskopske znake.

- Najvažnija će biti posljednja dekada, događaji koji će se odigrati oko pomračenja, od 19. do 21. Ovo je period najvećeg utjecaja pomračenja, a također i posljednjih pet dana aprila. To je vrijeme kada trebate biti veoma oprezni na putu, posebno taktični kad je ljubavni život u pitanju, a mudri pri donošenju odluka vezano za finansije.

Bitno je da se napomene da ovaj važan aspekt neće donijeti samo "loše", naprotiv - neki znakovi će imati sreće baš u ovom periodu. Astrološkinja je otkrila ko će to napuniti novčanik tokom ove faze...

Djevice i Rakovi

- Na skoro svim poljima sreća će biti na strani Djevica. Doći će im novac i ljubav, a na poslu će sve ispasti kako oni žele. Većim dijelom će za ovo biti zaslužni neki novi ljudi u njihovim životima, oni koje su tek upoznali - kaže Tamara Globa.

Sreća će se, također, osmjehnuti i Rakovima. April je veoma povoljan mjesec za novac, moći će da ostvare sve što već duže planiraju i priželjkuju. I ljubavna situacija je veoma povoljna. Partner im pruža bezuvjetnu podršku, Rakovi će se osjećati voljeno. Ali Globa upozorava pripadnike ovog znaka da se čuvaju zlobnika koji će pokušati da im unište sreću.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.