x

Revija FModelsa u sarajevskom hotelu Hollywood!

U nedjelju, 02. marta, u hotelu Hollywood održana je još jedna revija u organizaciji ``FModelsa`` Sarajevo pod nazivom ``Valentine`s day``. Mali manekeni su ovoga puta izašli u crveno-bijelim kombinacijama sa različitim rekvizitima i porukama ljubavi, svečanim kombinacijama za večernji izlazak, vjenčanicama i kostimima. Jedna grupa, već sada profesionalaca  je  izašla u kreacijama od kesa sa posebnim frizurama i make up artom na licu, sa čime će se predstaviti i na predstojećem polufinalu Miss Earth.

Hotel Hollywood

Ul. Dr. Mustafe Pintola 23 Ilidža

033 773 100

Druga grupa, isto tako profi manekena je izašla na samom kraju događaja sa porukom: ``Volite nekog i neko će voljeti vas``, što su ujedno i sami izradili, dok su ``mladenke`` za kraj, kao što to i jeste u stilu nevjesta bacile bidermajere. Veliki manekeni FModels-a ovaj put su izašli u svečanim haljinama poznatog butika ``CHIC`` Grand - Merkator centra, čiji je model nosila i direktorica FModelsa Vildana.

Za sami kraj, opet su se svi počastili Choco Lips-om, a multitalenat FModelsa Silvana je sve zaokružila ljubavnom baladom. I ovaj put, kao i svaki prethodni, organizatori i cijela ekipa ``Free Modelsa`` dokazali su svoj profesionalizam i da sve može biti na visokom nivou.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.