x

Rimac otvorio prvi u nizu izložbenih salona po Evropi

Rimac Grupa nastavlja širenje otvaranjem prvog izložbenog prostora izvan Zagreba, i to u samom centru Brisela.



U saradnji s D’Ieterenom, predstavnikom Rimac Automobila za područje Belgije i Luksemburga nastao je ekskluzivni izložbeni prostor koji spaja najsavremeniju tehnologiju s atmosferskim dizajnom, prenosi Poslovni.hr.

“Kompletno Rimac iskustvo u prilagođavanju, naručivanju i preuzimanju Nevere – i budućih Rimac hiperautomobila – pažljivo je ugrađeno u etos novog izložbenog prostora.

Kao dio saradnje s kompanijom D’Ieteren, novi prostor će obezbjediti punu podršku nakon prodaje za vlasnike Rimac hiperautomobila, koristeći dijagnostičke alate koje je razvio Rimac tim uz potpuno digitalizovane postprodajne usluge”, navodi se u saopštenju.

Otvaranjem prostora u Briselu, D’Ieteren postaje 23. globalni prodajni partner za Rimac Automobile, doprinoseći ekspanzivnom uticaju brenda širom Evrope, Amerike, Bliskog istoka i Azije.

Hendrik Malinowski, generalni direktor Bugatti Rimca, na svečanom otvaranju je najavio da će sljedećih 12 mjeseci predstavljati još jedan važan period za kompaniju, dok je sam Mate Rimac istakao: “Daljnji rast naše mreže partnera dolazi u važnom trenutku za Rimac brend, prateći isporuke Nevere širom svijeta.”

(automobili.ba)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.